måndag 8 februari 2016

Bio och hakhål...

Gosedjursstädning....


Söndagmorgon började med frallebak. Degen hade kalljäst under natten så det var bara till att pimpa dom och full fart in i ugnen.
Kidsen gillade dom inte nämnvärt, för grovt helt enkelt. Men jag och fröken flickvän uppskattade bullarna.
Efter frukosten gick jag och mini ut och tvättade kingcaben. Det gick fint även denna dag med tvätten, solen sken och svampandet var roligt.
Dom andra började bygga på den nya sängen.
Dagen var vacker och vi tog en paus i allt måste. Vi drog till stranden med vår mobila grill. Vad vi inte visste var att de sydliga vindarna var häftiga och det blåste snålt. Korven grillades i alla fall och lite bus hann vi med innan vi motvilligt vände hemåt.

Myset skulle på bio med mormor och vad passar då bättre än en löptur. Jag överträffade mej själv med att trycka in en halvmara distans dagen efter tremilaren. Jag kände mej pigg hela vägen och trots den tuffa vinden hade jag en fantastisk tid. Jag var mer än nöjd när jag kom hem. Till ett hem med gäster. Väldigt trevligt och det bjöds på tårta, den tackade jag dock nej tack till. Är man sockeravvand så vill man inte sabba det.
Jag tog lite annat gott i form av en pudding med chokladsmak.

Myset hämtades hem och hon hade haft en fantastisk bioupplevelse, hon hade skrattat rakt ut stora delar av filmen, den verkar kul den där Alvin.
Dags för bad, tre små busar hoppade i plurret, en skadade sej så allvarligt så det fick bli ett besök hos doktorn som limmade hakan. Det är tyvärr sånt som händer när lekandet blir fartfyllt, vilket det ofta blir ;)
Min söndagstårta ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar