söndag 28 februari 2016

Långlöpning....

Mys på väg.


Jag fick ett lördagsuppdrag på bruket, detta fick jag fria tygla att fixa, alltså när helst jag ville.
Jag tog därför på mej mina löparskor och begav mej från palatset innan sju på morgonen. Mot bruket. 18 km senare gick jag genom snurregrinden och bytte om. Jag styrde upp det jag lovat, åt en banan och tog en kopp kaffe med några skiftare sen bytte jag om igen.
18km till mot hemmet denna gång. Jag var sliten när jag kom hem men konstigt vore väl annars, men det intressanta var att jag sprang nästan exakt på samma km-tid på båda hållen och vägen hem var vinden emot mej hela vägen, jag var nöjd. Jag funderade över hur det kunde bli så och självklart kom jag på lösningen, på vägen hem var jag sysselsatt i hjärnan med att formulera en insändare till tidningen, det går mycket enklare att springa när jag har något spännande att funder över och lösa.

Jag tog ett långt härligt bad medans Mollie målade tavlor. Efter det chillade vi lite i soffan, jag tror att lilla fröken mys behöver ömsom vila ömsom mys med sin mamma och ömsom lite aktivitet. Det vänder snabbt när man inte är riktigt i form.
Eftermiddagen och en liten cykeltur ner på Vesan fick det bli, Mollie börjar bli mer sugen på att vara ute nu när det är ljusare och några grader varmare än mitt i vintern.

På kvällen fick jag ta en tur till bruket igen, allt för att se till att säkerheten kommer först. Vi är rädda om varandra. Jag pratade lite med skiftet som var ute och jag gjorde den kontroll jag var ute för att göra.
Det var en kylig men vacker afton, jag tyckte det var mysigt att gå runt under stjärnklar himmel.

Eftersom jag hade sprungit så långt på dagen suktade min kropp efter näring. Det blev en sen måltid vilket inte är vanligt för mej. Men gott var det och jag kände att varje muskel sög i sej av näringen som kom dom till mötes.
En bra träningsdag.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar