onsdag 17 februari 2016

Roligt värre....



Gympatime och tjejerna var överlyckliga över av att ses. Jag lämnade dom så att dom fick gymnastisera själva. Under tiden köpte jag en ordentlig bukett blommor till fröken flickvän, bara för att jag kunde liksom.
Jag hämtade upp lilla mini som hängt med sin mormor under eftermiddagen. Tjejerna var lika uppspelta när jag kom tillbaka för att hämta dom. Sötvarning då de bägge på varsitt håll gjort alla hjärtansdags presenter till varandra.

Vi kom hem till dukat bord, fröken flickvän stod för maten och den var som vanligt populär.
Det åts, dukades av och sen tog leken fart. Full rulle hela kvällen tills det var dags att säga god natt och krypa till kojs. En härlig kväll.

På jobbet har det varit oroväckande mycket risker, det är bra på ett sätt och betydligt mindre bra på andra sätt. Vi jobbar mot ett gemensamt mål och det är att vi ska ha en god arbetsmiljö och en säker plats att jobba på. Vi hade en del tuffa diskussioner under dagen och ibland krävs det tydlighet som är stenhård.
Det var givetvis även många skratt under dagen, det är verkligen så att det är människorna som gör arbetsplatsen. Ibland kommer det över mej att jag har världens bästa jobb och med det alltså världens bästa kollegor.
På kvällen ringde en kollega och berättade en mycket rolig nyhet. Sånt gör mej ännu bättre till mods och det får mej att kämpa vidare mot att minimera risker och hålla alla på arbetsplatsen på benen. 

Myset blev under tisdagen hämtad av mormor och fröken flickvän hade helt missat den lilla detaljen så även hon hade kört till Tusenfotingen för att hämta upp myset, ja det är inte lätt att hålla koll på alla tider och barn ;)
När jag äntligen kom hem lagade mormor middag som det bjöds på och under tiden badade myset och jag höll henne sällskap, underbart tid ihop med min lilla tjej.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar