söndag 14 februari 2016

Sällskapandet....

Sverige?


Som hon hade längtat, myset tjatade från klockan nio till klockan elva då det var dags för henne att flytta in hos mormor. Det var flera månader sen sist. Hon packade sina saker väl och hon packade många.
Innan de var dags för avfärd tog jag en lite löptur på 6 km, det var helt lagom för dagen, fröken flickvän tränade ett pass hon med. Vi var med det redo för dagen.

Hemmet lämnades och vi körde söderut, vägarna var inget vidare snö, slask och småhalt.
Vi körde mot Malmö och vi styrde oss fram till Möllevångstorget. Torget var för dagen fyllt av knallar som sålde frukt och grönt, det kändes som om vi kommit till ett annat land, väldigt exotiskt. Torget myllrade av folk, en härlig känsla.
Vi hittade en Indisk restaurang och där avnjöt vi en delikat lunch.
Vi tackade för oss och begav oss till Nöjesteaterna, min julklapp skulle användas. Och det skulle bli en väldigt lättsamt tillställning. Musikalen var Sällskapsresan. Mycket trevlig musik och välspelat, även om man minns skämten väl så var det ändå hemskans kul.


Vi lämnade teateren och tanken var ett restuarngbesök på en trevlig tapasbar. Detta fick omarbetas då varje liten P-plats i hela Malmö var upptagen, vi körde mot Lund i stället och samma visa spelades upp där. Ilsk som ett bi fortsatte vi hemåt och stoppade i stället till i Kristianstad och där hittade vi både parkering och otroligt god mat.
En hellyckad kväll med undantag för parkeringsplatsirritationen då vill säga ;)

Tack för kvällen och för julklappen.

Värt att vänta på :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar