torsdag 25 februari 2016

Skor och böcker.....



Mormor var hemma med myset under tisdagen men onsdagen fanns ingen annan möjlighet så då blev jag hemma. Väldigt ovanligt att vara hemma från jobbet.
Det var mysig att äta frukost i hop med fröken flickvän innan myset klivit upp, det var helt tyst i palatset och vi såg solen stiga upp på ett frostigt Vesan. Underbart.
Myset var i bra vigör så vi fick en mycket bra dag ihop.
Hon började med lite chill vid teven, jag drog igång med städning. Hela huset städades, dammsugning, dammning och nyskurade golv. Den kännslan och klockan var bara barnet.

När jag var klar var även myset klar, dags för stora onsdagsbadet. Hon dök som en fisk medans jag passade på att vika tvätt. Vi lyssnade på ett par grabbar som tydligen är väldigt popis just nu, dom sjöng om att bada nakna och det passade ju förträffligt.

Hon var matglad igen mitt mys och korv och ris åkte ner till lunch, sen bar det in till stan. Till bibblan. Vi var i stort behov av lite nya böcker. Tio stycken skramlade vi ihop, myset sju och jag tre. Det killar i läsarcellerna.
Vi tog ett stopp på caféet i stan och tanken var att fröken flickvän skulle komma och fika med oss men hennes möte blev försenat så vi orkade inte vänta.
Ett nytt stopp och det var i sportbutiken, det var tydligen rea och jag har en sjuk tur, exakt dom skorna jag har var prissänkta till halva priset, jag var i behov av ett par nya så jag hinner springa in dom till mitt nästa marathon. Så det passade perfekt. Nya dojjor hem alltså.

När vi kom hem ville myset hänga med morfar lite, dom skulle pumpa bort vatten från ett hål, det var spännande och med det drog jag i väg på min löptur en timme tidigare än planerat. Jag testade självklart mina nya skor, perfekt och skön dämpning. Jag levererade en halvmara och det kändes super.

Mollie var på bakhumör så vi tog tag i chockladbullsbaket. Någon gång ska vara den första och i går blev första gången jag misslyckades med baket. Helt otroligt. Jag flinade och skakade på huvudet för mej själv åt misslyckande och sen tog vi nya tag.

Kanin race....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar