måndag 11 april 2016

Cykel, Cykel....

Bubbelbad har fått en ny innebörd.


Att jag ska springa ett ultralopp på lördag kom inte som en överraskning precis, jag har varit anmäld en längre tid. Däremot så var inte Paris marathon inplanerad just då. Två veckor mellan så krävande lopp är inte optimal och jag har velat fram och tillbaka en veckas tid nu på hur jag ska göra.
Traillopp i fruktansvärd stigning, på små stigar nere i Brösarp är inte det lättaste.
Men ett beslut har nu fattats och det är att jag ska genomföra det. Jag mår prima fysiskt, ja förutom mina tår som håller på att ge upp helt, men den smärtan tror jag mej kunna hantera. De ska bli väder som är perfekt för mej och det finns en bra plan för min dotter. Det som är lite småjoxigt med loppet är att dom inte delar ut vatten på flaska eller mugg så allt måste bäras med och fyllas på i egna privata behållare. Det är ovant för mej. Jag räknar med att vara ute i ganska många timmar och jag ska angripa loppet med en ödmjukhet, detta är helt nytt, men ack så spännande.
Fastkörning på stranden....


Jag tog en tripp på sex km under morgonen, mest för att få igång kroppen och att ha träningen för dagen gjord.
Myset var hos mormor och självklart cyklades det en hel del.
Detta fortsatte sen, vi drog ner till Hörvik för att gå på Fiskerian och med oss hade vi myset cykel. Vi cyklade på stranden och vid småbåtshamnen, underbart härligt.
Middagen intogs och det var supergott.
Ännu en liten tur på cykeln sen körde vi hemåt. Jag hann knappt få ut cykeln från bilen förrän hon skulle på den igen. Vi tog en tur på berget upp för de värsta backarna. Vi stoppade till och plockade en stor bukett vitsippor. Ljuvligt.

Kvällens mat som ställdes på bordet var en kyckling korma gjort totalt från grunden och det var så gott så jag längtar redan till den kommande matlådan.
Mat är en trevlig del av livet.

Vårt blommiga köksbord ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar