onsdag 20 april 2016

Press....



Det är en oehörd press på hela gänget som jobbar stenhårt med att få i gång en helt ny fabrik i fabriken. Denna pressen får inte gå överstyr så att olyckor och skador sker. Av ett enda felsteg kan det bli fruktansvärda konsekvenser. Vissa tappar humöret och låter det gå ut över andra, andra som vill lika mycket och kämpar lika hårt. Jag är orolig.
Just nu är jag stolt över hur projektet har genomförts och över det jobbet jag själv gjort, men det kan bli ett fiasko på en sekund, en allvarlig olycka med personskador som följd. Jag är inte lugn förrän vi stänger projektboken och lämnar över nycklen.

Med detta i tankarna största delen av dagarna är det än viktigare att ha en del i livet som balanserar upp. Och det har jag. Jag tar löpturer klockan fem på mornarna och jag njuter varje steg. Jag umgås med min familj och främst då mitt mys, hon får mej att begripa vad som är viktigt när jag tappar det.
När hon säger till mej att hon älskar mej och att hon vill kramas då vet jag att jag gjort rätt även om det ibland känns fel.

Hon skulle besöka tandläkaren så jag tvingade mej fri mot protester. Stenhårt sa jag att jag har något som är viktigare än ett projekt, det finns andra som kan täcka upp en eftermiddag för mej.
Detta blev en toppen eftermiddag. Vi fikade, vi kramades, vi shoppade, vi kramades, vi lekte, vi kramades, vi badade, vi kramades, vi spelade fotboll och vi kramades.
Så mycket kraft jag fick vilket jag vet att jag behöver.
Jag satte mej ner och pratade med min dotter om att jag förmodligen har en tuff vecka på jobbet att vi kanske inte ses så mycket men att hon kommer få vara med mormor och morfar.
När hon svara mej med att det går bra mamma jag tycker det är bra hos mormor, vi pysslar och leker.
Det är så enkelt i bland att prata med en femåring, lika ofta är det väldigt svårt. Men många gånger är det inte så stor grej för dom som det är för oss vuxna, självklart är det lika ofta som en sak är mycket större för en femåring än för en vuxen. Men slutsatsen är att det är ofta som jag tror att myset ska reagera negativt som hon vänder det till något positiv och jag älskar det.

Vad jag mer älskar är att Herr Winnerbäck nu är på gång med en skiva och även släppt ett härligt litet smakprov. Bra där Lasse.

Det gick förövrigt väldigt bra hos tandisen, inga hål, välskött och bild togs så vi har koll på sexårständerna. Det noterades även att en liten tand är på väg att vilja lämna. Vi får väl se när det sker.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar