lördag 7 maj 2016

Första badet....

Ingen kruka här inte ;)


Åhhja nu är livet märkligt enkelt. Jag stannade hemma under fredagsförmiddagen och vid niosnåret ringde dom från bruket och sa att det inte skulle bli någon körning av den nya linjen, alltså förblev jag hemma. Myset och jag tog en cykeltur till kusinerna och dom bjöd på kaffe och macka. En andra frukost vältes alltså ner i mysets mage.

Vi tog ut alla kamphundarna vilka nu var fyra till antalet. Ingen vågar sej in på våra marker just nu. Efter uppdraget med att kissa hundarna gick vi hem och packade badväskan, siktet var inställt på stranden.
Det var folktomt och helt underbart. Bara myset och jag och stranden. Vi badade lite, eller myset badade lite. Jag var på land. Vi gick längs kanten och plockad snäckskal som vi fantiserade om. Vi grävde och byggde i sanden. En underbar stund alltså.
Det blev lite småkyligt så vi vände hemåt och en vän och hennes lille grabb kom på besök, vi fikade och gick en lite runda, myset cyklade bredvid oss. Vi pratade om nutid, framtid och dåtid. Super mysigt.




På kvällen tog jag med mej mina föräldrar, myset och fröken flickvän på restaurang. Jag stod för fiolerna. Det är trevligt att bjuda ibland.
Vägga fiskrestaurang, det smakade himmelskt, jag var i allas tallrikar och smakade, jag var grymt hungrig. Jag blir ofta det dagen efter ett långpass.

På vägen hem körde vi inom en butik och köpte fredagsmys i form av mandlar och nötter till myset. Hon är helt insnöad på det just nu, vilket är bra.
Lite chill i soffan med en skål blandat med mandel och nötter avslutade vi sen dagen. En bra ledig dag. Tack för den.


Lite krukigare...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar