tisdag 28 juni 2016

Tre rätters och öron krabb....



Jag har kört kolhydratstömning två dagar och det är slitsamt. Kroppen blir sliten runt en timmes löpning.
Jag beslutade därför att ta det lugnt söndag morgon och äta en chill frukost med familjen. Gröten intogs på altanen med hela ligan samlad. Supermysigt.

Mollie drog till undantaget och jag och mini började klippa gräset. Det behövdes och bra blev det. Jag fortsatte sen att ansa gräset runt knutarna med röjsågen. Det är så vackert på palatsets arealer just nu så man blir nästan tårögd. Välskött helt enkelt.

Fröken flickvän drog på träning och vi kämpade på med sandlådan, vi tog bort främmande föremål, vi kastade saker som var gamla och några saker var trasiga, dom åkte i väg i soporna.

Jag kände mej pigg och vädret var bra och den anledningen att tjejerna beställt trerätters gjorde att vi var tvungna att komplitera handlingen. Så jag tog på min löparryggsäck och begav mej mot stan, ett litet avsteg från den tänkta vägen. Jag var pigg och stark och det var en skön känsla, jag hade funderingar på att fortsätta turen men jag bestämde mej för att njuta av känslan av att jag lagt mer än 8 mil bakom mej i veckan och att känslan var så skön.

Trerätters ja. förrätt i form av stjärnmackor, det är helt klart en favorit. Huvudrätt blev mackaronilåda och efterätt blev det glass med tillbehör.
Vi hade en gäst till middagen i form av mysets kusin och mellan rätterna lektes det kurragömma och det hoppades på studsmattan. En skön söndag.

En skön söndag förbyttes mot arbete, en heldag och ett par timmars övertid, vi är fortfarande inte i hamn men det går framåt.
En vilodag från löpningen blev det vilket var bra. Myset har lite problem med sitt ena öra efter allt badande så nätterna är mindre roliga, vilket innebär att vi behöver all vila vi kan få.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar