onsdag 6 juli 2016

Golf....

Vi har kul i varandras sällskap ;)


Måndagen innefattade en massa övertidstimmar. Vi hade en utcheckning som var tvungen att bli klar, att samtidigt vara behjälplig i diverse stopp i produktionen gör att allt tar lite längre tid.
Men jobbet utfördes och vi var nöjda med vårt arbete, det är viktigt.
Myset hämtades upp av mormor från dagis så hon inte skulle behöva vara där allt för länge.  Men min sena timme från jobbet gjorde att det blev hopp i lopplådan när vi kom hem.

Tisdagen började med en löptur. Det blev en kort tur på 8 km. Jag träffade på en bekant så honom stannade jag och snackade med en stund, det är helt klart nackdelen på sommaren, det är så mycket folk ute som man måste växla lite ord med.

Myset skulle till förskolan och hälsa på och det var verkligen trevligt. Vi blev glatt bemötta och vi fick se stora delar av skolan och dom lokalerna som myset ska vistas i.
Idag ska hon lämnas på fritids och vara kvar en stund själv, det kommer säkert gå toppen.

Eftermiddagen blev chill, vi fixade lite med en informationslapp om en kamphund som ska ställas ut på smådjursutställningen i biblioteksparken på torsdag. Myset bestämde vad som skulle stå på lappen, hon valde bild och ram runt bilden. Den blev i hennes smak och den blev fin.
Lite finns i sjön, eller som myset numera kallar de för. Finns i snön. Det är trevligare än vad jag kommer ihåg att det var när jag var liten.

En kvällsaktivitet i form av lekplatshäng och minigolf. Vi fick till en grym runda både myset och jag. Efter denna sommaren kvalar vi säkert in i Sölvesborgsmästerskapen :)

Tungan rätt i mun ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar