söndag 10 juli 2016

Hälsokontroll och löneök.....

Ny målning ;)


Morgon löpning 7 km i skogen efter en ordentlig sovmorgon gjorde att jag kom igång och känslan av fräschhet översvallade min just nu väldigt tränade kropp.
Efter en hälsoundersökning på jobbet framgick det tydligt att jag har tränat bra. En mycket god syreupptagning varvat med knallgröna siffror på alla blodprover. Det fanns inget jag behövde arbeta på. Varken alkohol, tobak, socker, eller motion hamnade i riskrutan. Jag är hälsosam helt enkel. Enligt testet låg jag precis under värdena för elitidrottare, självklart är det gott att ha det i ryggen.

Jag gick bums in på chefens kontor och sa:
- Jag vill löneförhandla för en friskare och mer vältränade anställd har du aldrig haft.
Han flinade och frågade om jag hade papper på det.
Japp. Pang: jag slängde upp tre papper med mina testresultat.
Vi gick igenom dom tillsammans och visst såg det bra ut. Han gav mej två hundra spänn mer i månaden för det, (eller jag skulle nog fått det i alla fall) men det var en trevlig stund över mina testresultat :)

Tjoho....


Lördagen bestod annars mest av festival. Fröken flickvän skulle vara med i en uppvisning på torget med sina träningskompisar och det ville vi ju självklart se. Vi åkte med in och möttes upp av svärmor och svärfar. Tjejerna tyckte det var spännande och mysigt på torget och fröken flickvän var grym i uppvisningen.
Därifrån gick vi sen till biblioteksparken, jag var glad att jag fick vara med på ansiktsmålning, nagelpiffning och hennatatuering.

Kvällen bestod av karusellåkning och lekplatshäng ihop med en vän och hennes lilla tjej. Kidsen hade det toppen och lekte tillsammans. Det är härligt med så mycket folk ute så barnen hittar kompisar i varje liten korsning.

Lite chill och sen blev det hopp i lopplådan.
En lättlevd dag.

Runt runt....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar