söndag 3 juli 2016

Hutlöst.....

Nya stövla...


Jag fortsatte under lördagsmorgonen att stressa min kropp. På fastande mage drog jag i väg löpandes. Det var kvavt och syrefattigt i luften, detta resulterade i att jag svettades mer än vanligt, de i sin tur gjorde att magen började protestera efter 15 km. Jag ringde mamma och hon och myset kom till undsättning och hämtade mej efter 19 sprungna km. Jag piggnade på mej efter fem minuters vila och det kändes bra. Återhämtningstiden är viktig.

Vi tog det lite chill, jag låg på soffan och myset och fröken flickvän gjorde pärlplattor.
Efter middag körde vi till Ekohallen för att köpa en present till ett kommande barnkalas. Myset investerade ett par nya gummistövla, vilket hon verkligen behövde.
Kristianstad nästa för att få lite pridekänsla. Vi tittade på paraden och det var en trevlig sådan, något mindre format än Stockholm pride men det var ändå förvånansvärt många som medverkade.

Vi tog en tur till lekplatsen så myset fick leka lite av sej lite, vi träffade på några vänner vilket var trevligt, vi pratade om barn och livet i allmänhet.

Bordet var bokat på La Cusina och vi möttes upp av några andra vänner. Maten smakade väldigt bra, men priset var hutlöst.
Efter maten sa vi hejdå till vännerna och körde hem. Lite mysande sen god natt.

Parkbänkshäng ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar