lördag 2 juli 2016

Kolhydratstömmning....

Till havs.....


Fredagen stod det ledigt i min kalender, så är det när man jobbar hårt, den framförhandlade veckovilan är tvungen att skötas, det innebar alltså att efter min beredskap under midsommarhelgen var jag tvungen att vara hemma 72 timmar i sträck. Det passar mej utmärkt.

Jag klev upp 05.50. 06.00 var jag påklädd och tog mina första löparsteg. Jag sprang till stranden, runt golfbanan och över bron. Rundan slutade på 22 km.
Halv nio satt jag och mumsade frukost och lyssnade till mysets prat om att vilja ha en egen hund. Hon är inne i en hjärntvättningsfas på sin mamma gällande det ämnet. Men här blir ingen hund, vi har kamphundarna och det räcker gott och väl.

Efter frukost och dusch körde vi till stan, fredagsmyset skulle införskaffas. En tur till apoteket och vidare till cafét. Vi möttes upp av fröken flickvän och fikan avnjöts på uteserveringen. Svärfar kom förbi och vi diskuterade resor och kläder. Trevligt.
Det var ett uppträde på torget, några ungdomar som utförde någon slags dans, jag tyckte det var flummigt men myset kollade intresserat på uppvisningen.

Vi tog ett stopp på biblan, så här ska läsas nya alster. Det var på tok för längesen vi var där. Det är något visst med raderna av böcker.


Eftermiddagen och kvällen blev lugn och mysig, vi åt middag och spelade kortspelet finns i sjön.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar