måndag 18 juli 2016

Puss och kramruta......

På väg mot svampen...


Vi fortsatte kampera ihop jag och min lilla dotter. En skogspromenad på två timmar för att leta svamp gjorde att energin fylldes på än mer. Det i sin tur gjorde att jag var ruggigt stark på min löptur. Jag tog ännu en vända med hunden och jag brydde mej inte om tiden eller längden. Jag andades in en luft som påminde mej om hur hösten brukar vara. Det var lättandat och jag hoppas vid mini lyckliga stjärna att det bjuds på sådant väder i fäders spår.

Efter en natt med viktiga samtal och minimalt med sömn och en skum bil på gårdsplanen gjorde att jag var lite småsliten. Jag behövde närhet och kramar. För att råda bot på det bekymret drog myset och jag igång med att göra en kramruta. Medan vi ändå var igång gjorde vi även en pussruta. Där ställde jag mej väldigt ofta :)


Studier...



Eftermiddagen bestod av lite kultur. Teaterdags i Karlshamn. Teatern för i år var Rasmus på luffen. Ännu en fantastisk föreställning på en av Astrids gamla böcker.
Myset tyckte den var bra och jag tyckte att den var mycket bra.
Efter teaterna bjöd jag på middag på en restaurant i stan. Själva besöket där var roligare än vad hela dagen varit till hops. Jag skrattade så jag höll på att ramla av min stol, och det endast för några skivor bacon. Underbart.

Kvällen blev lugn, lite fix hemma med disk och tvätt och självklart mys med myset :)
En bra dag helt enkelt.


Världens bästa idè :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar