måndag 4 juli 2016

Regn och sol....

Nöjd under filten ;)


En perfekt söndag. Ingen löpning på morgonen vilket innebar sovmorgon. Myset vaknade vid åtta men vi låg kvar en stund till. Så himla skönt.
Grötfrukost och kaffe i ett väldigt makligt tempo, jag drog ut på det.

En väninna skulle komma till myset och när det gick upp för henne fick hon full panik med att städa sitt rum, hon for runt som en virvelvind, det blev urtjusigt, hon kan om hon vill.
Kompisen kom och det blev lek både inne och ute. Dom hängde ihop flera timmar innan det var dags att lilla kompisen begav sej hem igen, hon fick lift med fröken flickvän vilken skulle till stan för ett träningspass.

Regnet öste ner så myset och jag angrep kortspelet, att sitta inne och titta på ösregn ihop med myset är en riktigt trevligt upplevelse.
När regnet upphört drog vi ut, cykel till mormor och jag tog en löptur.

För dagen hade jag ätit både gröt och lunch i form av pasta, detta gjorde susen. Depåerna var fyllda med kolhydrater och det märktes tydligt. Vilken skillnad på turerna, lördagsturen var tung och innebar hämtning med bil, söndagsturen var jag stark som en björn hela rundan, att mata fullt upp i backarna och bara söka efter fler höjdmeter med pigga ben är en otroligt skön känsla.
Jag avverkade 23 km på berget i både åska, regn och sol och jag hade helt klart varit kapabel till ytterligare mil, men, ja det finns ofta men med i bilden när man har barn. Ansvarsfullt nog sprang jag hem eftersom att den utsatta tiden började tryta.
När jag kom innanför dörren satt myset och tuggade på en Pizza. Mormor och hon hade visst festat loss.

Hem på cykeln i full fart och in i badet. Myset badade och jag lagade den planerade middagen. Potatis, sås och kyckling. Super smarrigt efter löpturen.

En mycket bra helg, mycket god mat, mycket träning och mycket mys med familjen. Jag är rustad för ännu en arbetsvecka.


Löptur på berget :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar