söndag 14 augusti 2016

Fest och holk....

Redo för fest :)


Tiden börjar bli knapp och just nu har jag problem med en bit på lår musklen och likaså höger vadmuskel. För att få ordning på dom delarna inför loppet så har jag tryckt i mej, magnesium och kalk, detta varvat med massage och väldigt lugn träning.
Vasaloppet är inte ett lopp man springer halvskadad. Nepp här måste varje muskel hjälpa till och göra sitt.

Just nu består mina tankar mest av skolstart och långlopp. Det finns inte plats för så mycket mer. Den kommande veckan kommer jag därför bara jobba några dagar sen blir det full fokus på hemma plan.

I går var vi i Hällevik på överraskningsfest för min jobbarkompis. Det var en fantastisk rolig och trevlig tillställning som startade redan klockan tre på eftermiddagen. Huvudpersonen hade inte en susning om vad hans familj hade planerat. Och planerat hade dom, mat i mängder och spriten flödade. De saknades inget på festen.
Gästerna var en salig blandning vilket alltid är trevligt, att det var en hel hög musikanter på plats gjorde ju inte det hela mindre livat och stämningsfullt. Det var superhärligt när gitarrer och flöjter togs fram och det revs av en härlig mix av gammal och ny musik.

Jag och huvudpersonen ;)


Långa djupa och även några hetsiga diskussioner framkom under kvällen, att inte alla ha samma tankar, tycke och smak är ju helt klart. Men man kan ha kul ändå :)

Myset var inackorderad hos mormor och morfar. Mormor jobbade kväll så hon och morfar hade pysslat med lite saker i verkstaden. En fågelholk byggdes och myset hade inte sparat på färgen, varken på holken eller på klänningen.

Klockan sju i morse gick jag upp på undantaget och väckte min lilla prinsessa, jag klarade inte att hålla mej längre och jag såg de som viktigt att hon inte sov bort hela dagen.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar