söndag 28 augusti 2016

Harmoni....

Myset på fritids :)


Veckan har mest bestått av att smälta det fantastiska ultralopp jag gjorde. Väl tillbaka på jobbet hade jag massa frågor att svara på. Och det gjorde jag med nöje.
Två dagas smärta i musklerna byttes ut mot tacksamhet över min helt fantastiska kropp. Nio mil och smärtfri på två dagar. Helt otroligt. Jag är imponerad.

På kvällarna efter jobbet har det blivit mys med familjen, fikakorgen packades och det blev kaffe på bryggan i Sandvik. Vi strosade på stranden fram och tillbaka lite småpratandes. Myset sprang och hoppade och slängde sej i sanden.




Vi tog ett spontant restaurangbesök i Vägga. Kanske var det sista gången denna säsongen. Allt har sin tid.
Dagarna har förflutit i ett lugn och det måste helt enkelt bero på att jag kunnat släppa fokus på träning helt i veckan. Det har varit en ovanlig och behaglig vecka då jag släppt allt vad det gäller att förse kroppen med näringsrik och bra föda. Jag har frossat i vad jag vill och det har varit bra, det behövs sådana perioder också.
Men nu är den perioden slut för denna gången :)

Fint väder ledde till en utflykt till ön Tjärö. Vi tog båten ut och la oss i en sänka vid några klippor intill vattnet. Myset plockade maneter i en kåsa och släppte ut maneterna i öppet hav. Vi låg på en filt och ömsom tittade på henne och ömsom blundande. Hela kroppen fylldes på av energi.
Ostbrickan dukades fram och vi åt med god aptit till vågornas klunkande mot klipporna. Det är just så livet behöver vara ibland. Helt fritt från måsten. Underbart.


Lite pyssel på klipporna...


En vinkväll var inbokad och det blev trevligt. Jag och Mollie åt snask och fröken flickvän med väninna drack vin. Bra deal.

Eftersom att vi i denna familjen är väldigt spontana av oss så händer det att saker sker fort. Tiden mellan tanke och handling kan vara väldigt kort och så var det med tältgrejen. Vi vill tälta men vi har inget tält. Vad gör man då?
Man köper ett tält:
Pang nu står det ett tält på palatsets baksida, det är fullt möblerat av myset med böcker, pyssel och blommor. Tanken var att vi skulle bo där i natt, men hemfärden från vinkvällen blev sen så myset valde sängen framför liggunderlaget.
Vi får se när lusten faller på nästa gång, Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge.

Blå himmel blått hav...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar