torsdag 29 september 2016

Minisemester....



Tjejerna och jag drog på simskola. Dom hade som vanligt skoj och dom lär sej bröstsim och ryggsim, roligast är förstås slutet när dom antingen springer ut på en matta i bassängen eller gör bomben.
Dom är supertaggade varje gång och vi har nu bestämt att gå ännu en kurs. Roligt och viktigt.

När vi lämnat simskolan stoppade vi till vid en lekplats, helvilda och lyckliga, så härligt att se. Jag var sugen på att köra till strandängen, jag har inte varit där på många år och ville se hur det såg ut.
Kvällen blev helt magiskt, det var otroligt vackert vi vattnet och tjejerna fortsatte sin lek.

Myset har blivit hämtad på fritids av mormor hela veckan, detta för att komma hem tidigare, vilket jag tycker hon ska få om det går att lösa. Hon har väldigt kul på fritids men hon ska vara där i några år så hon lär nog hinna med allt kul som sker där. Hon har några nya kompisar som hon pratar om ofta. Hon vill hemskt gärna att vännerna ska komma till Jockarp för lek. Det är ok för mej men vi måste få en telefonlista för att kunna lösa det och den dröjer. Jag får nog ligga på lite där innan lilla fröken Vilhelmsson traggar hål i huvudet på mej ;)

Å så har jag äntligen hunnit få in vedlasset som legat ute och retats med mej ett tag. Det är underbart att ha källaren fylld från golv till tak. Det lär bli en varm och skön vinter i palatset.

Löpningen har varit sparsam men till helgen är vi bortresta och löpning kommer att ske på annan ort och det är alltid lite extra skoj.
Kidsen ser även dom fram emot vår resa. Det är utvecklande för dom och att se förväntan i dom små gör trippen extra kul.


Lite packning sen ger vi oss i väg.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar