söndag 18 september 2016

Orientering....




Sovmorgon och vågrät läge så länge jag ville. Kaffet luktade underljuvligt när jag slutligen tog mej i kragen och masade mej upp. Jag älskar att känna mej slö och lat. Bara det inte blir för ofta.
Fröken flickvän drog på träning och myset och jag gick på en hundpromenad som varade i 45 minuter. Vi strosade fram småpratandes. Supermysigt och hundarna blev nöjda.

Vi lunchsnåret körde vi till Karlshamn och gick på gula M:et. Det var superlänge sen och myset var glad över valet på hak. Hon klapp ett happy meal och jag läste dagens tidning. Lite lek utanför på lekplatsen sen drog vi vidare.
Vid utvandrarmonumentet parkerade vi kärran och gick ett par hundra meter till en lekplats, denna parken var för dagen fylld av folk i olika storlekar. Karlshamns Sparbank bjöd på det mesta vilket var trevligt. Myset gick på skattjakt och fick fina priser. Hon provade på orientering och det var superkul, fem gånger sprang hon banan och hon avslutade med ett pers.
Ett uppträde som heter Tuta&kör höll hov en bra stund, det var bra musik och lätttrallade låtar. Myset var med i övningarna till låtarna.
Vi satt i gräset och åt popcorn som det bjöds på. Hon pysslade en piratlapp för ögat. det var en mycket trevlig stund.

Hem till palatset och ut på en löptur. En 8 km tur i uppförslut gjorde susen för kropp och själ. Jag var pigg. Det börjar dra ihop sej till långpass. Det känns som om kroppen är totalt återställd från Ultravasan, förmodligen är det bara en känsla, det tar tid att läka.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar