fredag 28 oktober 2016

Häxor....



Okej, ibland är jag seg och lite slow. Men jag tog mej i kragen och kollade på programmet så mycket bättre. Och det ångrar jag inte.
Två favoriter direkt, Lisa Ekdahl och Jill Johnsson. Den sistnämda levererade en tolkning av Tommy Nilssons låt öppna din dörr som sällan skådats. Hela hjärtat flög runt i kroppen på mej, vilken jävla superlåt. Helt otroligt. Det är precis så det ska vara. Så mycket känslor så jag kunde inte reda ut allt. Fantastiskt. Jag är nog lite kär i Jill.

Min vana trogen lämnade jag bruket klockan tre, det gäller att passa på, snart är det högtryck igen.
Jag hämtade upp mitt mys och vad hittade jag henne? Jo vid pysselbordet. Var annars?
Vi körde till pressbyrån för att hämta ut vår nya klocka. Vidare drog vi till Ekohallen och gjorde av med ett par papp. Ny resväska, ny Micro, en häxdräkt till myset och lite annat bra att ha.

Vi hann inte mer än hem förrän hon skulle klä på sej sin dräkt, sockersöt såklart, jag provade jag med, men jag nöjde mej med hatten.
Jag fixade med micron, ställde klockan och lärde mej dom enklaste knepen, jag måste ju veta hur jag ska poppa cornen :)

Klockan åkte upp och vi blev supernöjda både myset och jag, det passar liksom perfekt in i en regnbågsfamilj.



Vid nattningen frågade Mollie mej om vi skulle flytta. Aldrig blev mitt svar, kanske lite väl snabbt, jag ångrade mej jag vill så gärna höra hennes utveckling i ärendet.
Jag frågade henne om hon ville flytta:
- Nej det vill jag inte och vi behöver säkert 3000 resväskor om vi ska flytta.
Ja det var hennes perspektiv på det hela. Skönt att det inte blev något jobbigt snack, jag orkar inte med det just nu, lite lättsamt så där var perfa.

När myset somnat gick jag in i mitt eget sovrum och tände lite ljus och bara låg där helt still och njöt av ljusen, tystnaden och att jag mår bra. Det är det viktigaste.
Enkelheten.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar