söndag 30 oktober 2016

Helande....

Hmm, alla dessa val..


Som dagtidare har jag lärt mej att uppskatta helgerna väldigt mycket. Ett mys kom och kröp ner tätt in till mej. Må hon aldrig sluta med det. Myrorna innanför hennes skinn gjorde dock att det inte blev så långvarigt.
Frukost och hon hängde vid teven en stund. Jag tog tag i biltvätt och den sken som solen i Karlstad innan klockan var åtta. Bra där.

En löptur i mördabacken. Himmel vad jag saknat att utmana min kropp upp för den gigantiska vägg, en vägg som för dagen var täckt av löv i alla höstens färger. Så otroligt vackert. Hela berget var som en enda stor vacker tavla.
Under den senaste tiden har jag tappat över fem kilo i vikt och jag är inte dummare än att jag fattar att det flesta av dom kilona var härliga fina muskler. Men trots mindre muskelmassa så flög jag upp för väggen. Kroppen var tillbaka i styrka och den känslan var enorm.
När jag kom upp för backen och började vända hemåt fick jag en myskänsla i hela kroppen, jag brukar kunna få den när jag ska gå och lägga mej på kvällen, jag blir fnittrig och måste flyga runt lite under täcket innan jag lugnar mej. Den känsla brukar jag inte känna på dag. Men i går kom den och jag flinade och la mej ner i en lövhög och bara skrattade. Löpning är läkande och helande.


Utmaning..



Myset började skriva inbjudningskort till sitt kalas, det var ett väldigt bry med att välja ut korten, tänk om man haft så enkla bekymmer i livet ;)
När hon var klar lagade vi lunch. Tacosoppa och gosse vad god den blev. Vi välte i oss ett par lass sen var det dags för arbete.
Trädgårdsmöblerna skulle in och myset slet som ett djur med att hjälpa mej. Jag kramade om henne och tackade för hjälpen. Kaffe i solen på altanen var ett måste. Myset tog kanelbullar, jag avstod.

En cykeltur till kusinerna och det var mysigt, dom pysslade och lekte gömme. Jag socialiserade mej mest.
Cykel hem och middag i magen, sen var det bara en enda stor fest. Myset började med Nutella och fortsatte sen med chips.
Jag blev mätt bara av att titta på henne ;)
Ett ögonblick funderade jag faktiskt på att värma lite glögg, men jag slog bort den tanken och tog lite nötter i stället. Glöggen lär man väl hinna med i vinter tänker jag.


Jaha! och där låg jag och flinade...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar