torsdag 27 oktober 2016

Hoppla, hoppla, uppvaktad....

Det finns alternativa vägar ;)


Efter de mycket händelserika dagarna på jobbet var det skönt med lite lugn. Jag gav klartecken för att köra igång och vi var glada allihop att vi kommit så långt vi gjort på stoppet. Jag tror på något sätt att det var bra att markera för alla att vi tar säkerheten på allvar. Det har verkligen inte varit smärtfritt det här projektet. Säger man något annat då ljuger man friskt.
Skyddsrond gicks och det var inte mycket nytt där, vi strök en del vilket var skönt. Det känns som att vi är ikapp på något vis nu.
Nätverket låg nere på vårt kontor så jag hade inte mycket att tillföra, jag spatserade därför hem redan tre.
Myset var hämtad av mormor på fritids. så den saken var redan biff.

Jag drog hem och hoppade i löparkläderna och ut. En mil levererade jag, helt lagom. Det är skönt att hålla träningen lite nere just nu, det har varit tuffa pass och mycket träning, jag behöver vila fysiskt och psykiskt. Så milen var helt perfekt.

När myset och jag kom hem stod det en blomma på trappan till det Månsagårdska palatset.. Oj vem är den ifrån var ju första tanken som slog mej.
Jag öppnade pappret och fann en vacker orkidé. Är inte det utanför lådan så säg. Man brukar ju oftast ge bort en bukett. Jag gillar utanförlådan starkt. Så jag log.
Jag läste på kortet som hade formen av ett hjärta, det snurrade fort nu, vem är det ifrån?

Texten i kortet var:
Jag har väntat på dig, vill du träffa mig?

Shit, vad svarar man på sånt och framförallt till vem svarar jag?
Detta är så spännande så jag håller på att spricka.
Självklart upptog detta mina tankar stora delar av kvällen, min gayradar skannade av vilka människor jag har/haft i min närhet som skulle kunna gjort detta? Är det någon jag känner?
Tankarna snurrade även åt hållet att det skulle vara en skämt, men vem lägger pengar på en blommar att ge bort bara för att skämta? Ingen jag känner i alla fall. Nej jag ska nog ta detta som en invit. Och ja, självklart vill jag träffa denna person som är så utanför min låda. Och mod saknar personen inte heller. Jag gillar mod ;)

Var du än är och vem du än är, tack för den fina blomman.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar