onsdag 19 oktober 2016

Idioter och romantik....

Spikklubba och motorsåg...



Jag blir något så otroligt förbannad. Vad är vårt samhälle på väg egentligen?
Jag är ingen extrem feminist men jag är helt övertygad om att detta är verk av det manliga könet. (Har jag fel ska jag äta upp min sko i storlek 39)
Den stora delen av Mollies skoldagen hade handlat om clowner, mördaclowner. Tydligen var det barn på Mollies skola som hade blivit utsatta för attentat av Clowner, barnen hade sett clownerna utanför sina fönster inne i stan, clownerna hade även smugit runt bland buskarna. Någon clown hade attackerat en bil med barn i, vad är felet? Vad finner man för nöje i att skrämma barn (och vuxna) har man verkligen inget annat vettigt att fylla sina dagar med?

Än en gång är jag oerhört tacksam för att jag bor i palatset och den fantastiska byn Jockarp här är det fyra meter upp till fönsterna och här finns inga buskar som clownerna kan smyga i.
Mollie är ofta rädd för olika saker och jag vill inte att hon ska bli förfärad för att någon idiot tycker att det är kul att spela allan på andras bekostnad.
Nej vårt hem är vår borg, här är helt clown fritt ;)
Hon hade målat en bild på skolan, det var en clown med en spikklubba i ena handen och en motorsåg i den andra, det känns allt annat än sunt.

Min dag var fri från idioter och clowner, jag hade ett långt och förtroligt samtal med en man som är 67 år gammal. Jag har massa "gubbar" som bundsförvanter och det är jag otroligt glad över. Jag råkade missa ett möte på grund av vårt samtal men det var bara att krypa till korset och be om ursäkt, den godtogs.

Jag stämplade ut tidigt även i går, det för att hinna med en löptur och för att prioritera familjen.
Myset fick äta rester så middag brydde vi oss inte om att laga, skönt.
Mollie hade några små figurer som hon fått av sin kusin, jag vet inte vad det är för figurer men hon har superkul med dom, jag fick med vara med i leken, jag uppskattade det inte riktigt lika mycket dock.

När jag tog kvällduschen stod jag kvar länge i det heta vattnet, en underbar känsla att känna dom heta strålarna mot en nytränad kropp. När jag sent om sides tog mej ur duschen var det imma på spegeln, jag såg ett hjärta och en bokstav på vardera sida om hjärtat. Jag log, hjärtat gjorde jag innan resan över Atlanten och det var fortfarande kvar, tankarna som slog mej var, må jag aldrig sluta att vara romantisk.

Gällande romantik ritade jag för ett tag sen lite i mina händer en kväll när jag var gräsänkling, jag hade ett väldans meck med att få det rätt och stackars Mollie fick ta massa bilder av mina händer innan jag var nöjd så jag kunde sända över bilden till mottagaren. Men ibland måste man kämpa på.
Nöjd blev jag i alla fall. Jag är obotligt romantisk och väldigt påhittig.
Okej stolt över det är jag med ;)

These Hands Miss Yours ;)


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar