tisdag 18 oktober 2016

Kick ass.....




Du är en kick ass jävla kvinna Leo:
Det var den första meningen jag läste i det första mailet jag öppnade under måndagsmorgonen.
Detta mail kom från chefen till en av Sveriges största tidning för kvinnor. Den dagen räddades just där och då för mej.
En liten mening som beskrev just hur jag brukar vara, inte som den jag kände mej när jag klickade på läs i inkorgen. Jag log tacksamt och jag kände styrkan rinna igenom mina ådror och fylla hela min kropp med styrka.
Att jag även fick ett mess där det stod att jag var den starkaste kvinnan vederbörande kände gjorde att jag nästan blev obehagligt stark och ett jävlarinamma växte sej stor som en tornado. Jag formligen stormade på jobbet, håll i hatten ;)

Dagen förflöt fint och klockan 15:00 hängde jag över stämpelklockan och checkade ut. Jag körde som vanligt för fort och jag diggade och sjöng med i låten cheerleader. Hadbangning i en suv det är helt klart en shysst aktivitet när man ska ta sej mellan A-B. Jag flinade lite åt mej själv och funderade över vad mina medtrafikanter trodde försiggick i kärran, Jag bjuder på den töffigheten.

Myset var i pysslatagen när jag kom in på fritids, jag såg på henne att hon inte kände sej redo att bli upphämtad, men en kram bjöd hon mej på i alla fall.
Vi drog hem och hon började åter pyssla, jag tog disk och tvätt, det är en form av pyssel det med :)
Middagen lagades och läxorna gjordes. För dagen hade vi tre stycken som skulle avverkas, den ena handlade om mysets familj, den andra om vilket som var hennes favoritdjur och den tredje handlade om vilken mat hon gillar. Jag tycker att det är mycket trevlig läxor som dom får, nästan så jag är lite avis.

Efter läxan blev hon sugen på att titta på Scooby doo. Den kanalen har inte vi i palatset så hon ringde morfar och frågade om hon fick komma och titta hos honom, det gick bra.
Jag är inte ett dugg intresserad av teve så jag drog i väg på lite egna uppdrag, vilket var bra för mej.

Ibland är det lite som behövs för att finna glädje :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar