onsdag 30 november 2016

Fönster blåsning....

Bunker....


Att sömnen inte riktigt är vad den borde är kanske inte så konstigt och som gammal skiftare så är det inget jag egentligen oroar mej för. Jag vet att jag sover mer nästa natt eller nästa.
Men att vara helt sömnlös en hel natt det stör mej. Fördelen var att jag hade en böna att prata med genom hela långa natten. Skiftjobb kan vara livlinan ibland. Tack för samtalen.
Jag passade på att smyga in till min dotter, skulle jag ändå vara vaken kunde jag sitta hos henne en stund och lyssna till hennes underbara andetag, sånt gör man inte så ofta.

Jag hoppade över träningen och lämnade inte palatset förrän efter halv sju på morgonen, flextid är perfekt när vardags förhållandena förändras.
Jag hade mycket att prata om med grabbarna under morgonkaffet. Ja, jag pratade, dom var tysta, det fanns ingen annan möjlighet för jag pratade på både ut och in andningen. Lika bra att få det ur sej. Skönt.

Jag är just nu lite orolig för min vikt, det verkar som om det är ett hål i min kropp någonstans. Jag äter men det fäster sej inte. Att minska ca 7-8 kg  när man redan är liten är inte bra. Min bulliga och härlig rumpa försvinner och mina schysta lökar likaså, inte okej ;)
Detta gör även att jag fryser mycket och är det något jag hatar så är det just att frysa. Långkallingar på alltså.
Jag ska ge det en vecka till och minskar jag mer, så blir det vila från träning för fortsatt utvärdering. Jag mår ju bra och är stark så att det skulle vara något fel fysiskt ser jag som mindre sannolikt, men man vet aldrig.
Får väl börja äta socker igen om det skulle behövas...


Härlig morgon på bruket ;)


Gällande mitt svajiga humör häromdagen så hade jag ta mej tusan rätt ännu en gång, jag blir så imponerad av mej själv över att jag känner min kropp så väl. Tja det är inte lättare att hantera gråtattackerna och ilskan i PMS:en men man kan få lite bättre förståelse över varför man agerar
På ett speciellt sätt.

Jag är inne i en fas med att lyssna extremt mycket på musik. Jag har egentligen alltid gjort det, ja förutom när jag varit i ett förhållande, då har det mest blivit i bilen och i trucken på jobbet.
Men jag älskar musik och nu har jag ingen redig stereo så det problemet måste avhjälpas. Ett annat problem är myset, hon är inne i en fas att inte lyssna på musik. Vi är alltså inte i fas där.
Jag har varit inne på Sonos system och är väl egentligen fortfarande det. Det ska vara ett snyggt ljud och möjligheten till att blåsa ut fönstrena i palatset är ett måste ;)
Ja en djupstudie ska till i ärendet, det är en sak som är säker.

Kvällsaktiviteten var simning. Och hur det än är att man är bunden till händer och fötter av ansvar när man har barn så ser dom ändå till att vardagen blir just vardag. Att vi har våra rutiner som ska följas. Det är en överlevnadsstrategi när man hamna i en kris.
Jag minns så väl förra gången livet föll i kras då när jag gick med min tjocka mage, då hade jag inga rutiner och ingen vardag. Jag var hemma dygnets alla timmar och det var skadligt.
Förutsättningarna är alltså bra mycket bättre just nu att ta sej tillbaka på banan och känna glädje och lycka i livet. Jag tror på detta.


En bild som jag tog ämnad för en annan, nu kickar jag själv på den ist :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar