fredag 11 november 2016

Pillimariskt humör....



Äntligen. För första gången på över en månad sov jag till klockan ringde. Underbart, ljuvligt och stärkande. Jag är tillbaka i mitt vanliga jag. Anledningen till det är med all sannolikhet att jag fått något annat att använda min hjärna till än på svek och lögner. Att jag slutat analysera det icke analyseringsbara.

Ett problem är början på en lösning och jag tror mej vara helt problemlös just nu, alltså har jag sett en lösning. Det känns så i alla fall.
Anledningen är att efter varje uppbrott med en person som sägs ha älskat mej så tror jag att livet med vuxen närhet är slut. Det är det inte. Det är nästan så att jag gillar att jag har fel och det händer minsann inte ofta, att jag har fel alltså ;)
Hehe, jag är på gott humör, nästan lite pillimarisk. Känslan är bra. Jag skratta och är glad och det kommer från själen och hjärtat, det är inget påklistrat. Det är ett högt och ljudligt skratt.
Så skönt.

På jobbet blev det ett par timmars övertid men jag såg inte det som så jobbigt, det var kul och Mollie ska jag hänga med dygnets alla timmar under helgen. Jag hade ett fysiskt och skitigt arbete och det var bra. De var många goda skratt och humorn var självklart under bältet.


Taaadaaaa...


Min första karta blev ett fiasko, vi testade men det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Skam den som ger sej, en ny investering i form av ett något mindre karta och även inplastad visade sej vara ett lite mer lämpligt val.
Det blev dunderbra, nu ska den bara sättas upp på väggen men det får bli ett jobb för nästa vecka. Myset har redan testat att sätta magneter på den och så långt är allt väl. Det kommer bli toppen snyggt, övertygad.

Journalisten jag ska träffa ringde och vi pratade en stund om vinklingen på reportage, jag tror att det kan bli bra. Vi blurrade lite om Stockholmare om hur fantastiskt benägna dom är att kalla allt för kaos. Lite snö, det är bara vatten, kallt vatten. Helt otroligt att dom kan få det att låta som en naturkattastrof. Samma visa varje år.. Sanslöst.

Dusch och hem. Tankning av bil och påfyllnad av spolarvätska. Allt klart med andra ord. På kvällen hjälptes vi åt att packa en lite väska. Kaffekokaren laddades så det bara ska vara att trycka på knappen. Förberedelsen och logistik är viktig.

Kvällssagan handlade om isbjörnar, intressant, tydligen finns det bara ca 20 000 isbjörnar på vår jord, det låter lite det tycker jag.




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar