torsdag 10 november 2016

Pladask.....

Mycket på gång....Jobb.


Upp i arla morgon, i bilen och mot bruket. Ingen snö i sikte men det och det Amerikanska valet blev ändå dagens snackis.
Jag förstår inte varför alla gnäller om valet, demokratin har talat, det är ungefär dit hän jag kommer varje gång jag tänker på det. Demokrati....alla har sina egna val och ansvar över det. Som med allt annat i livet.
Startar man krig med någon som vill kriga då får man räkna med krig. Enkelt. Det börjar ju redan i småskolan, ger man sej in i leken får man leken tåla. Om inte har man gjort ett felaktigt val. Men då kan det visa sej vara för sent ;)
Sen tycker jag nog att man skulle kunna lösa det mesta utan krig, men det är vad jag tycker det.
Gällande snacket om snön och att den faktiskt kom så kommer jag bara till slutsatsen att fyrhjulsdrift är det bästa som hänt bilvärlden, nja och automatlådan med förstås ;)

Jobbet gick fint, mycket utvecklande arbete under dagen, jag har mycket kunskap just nu och det känns bra. Mina jobbarkompisar har börjat leta nya jobb till mej och det kommer bra förslag varje dag. Det är kul att dom engagerar sej.
Det är mycket klappar på axeln nu och frågor om hur vi mår kommer dagligen, vi är rädda om varandra och det är viktigt i denna värld. Dom frågar nog mej lite extra och det uppskattar jag, hur mår du Leonora, har det släppt lite eller hur är det? Jag ler och berättar hur jag känner just i frågande stund, sen ler jag igen. Jag gillar att le, jag har nog gjort det för lite på sista tiden.

Jag blev sen från jobbet och myset hämtades inte förrän det började skymma, det var mysigt att komma hem till palatset och tända upp hela huset. Det är ovanligt att vi kommer hem när det är mörkt, men det är nog dags att vänja sej.

Sockertoppen.....


På vår kommande utfärd har vi faktiskt bokat in oss på ett hotell, Myset älskar hotell och har man en hotelldirektör som bästa vän så får man minsann lov att utnyttja henne, ja hon vill bli utnyttjad ;)
Det där med myset och hotell, jag vet inte var det kommer i från men hon har ju rest extremt mycket. I ärlighetens namn tror jag faktiskt att hon skulle kunnat roat sej på ett hotellrum en hel vecka.
Jag tror att vi ska hoppa lite i sängarna när vi checkat in, är det ok tro?

Vi har stopp i hela fabriken och jag hade nog behövt vara där men nej, jag måste ta hand om mej själv när jag känner det behovet. Jag har lovat att jobba än hårdare den kommande veckan. Det är mycket ta och ge. Ungefär som ett bra förhållande ska vara, så såg det inte riktigt ut nu sist. Det var betydligt mer på ge kontot från min del, men jag tror på en bättring.

Jag har fått en nu bekantskap, damen i frågan känner mej inte och jag känner inte henne, än. Vi har pratat en del och igår fick hon reda på att jag skrivit en bok. Vi bestämde att jag skulle skicka ett ex till henne och innan hon läst den skulle vi inte höras mer. Hum en liten dispens la jag in om. Jag vill kunna fråga henne dagligen om hur hon mår. Det var ok. De ska bli så sjukt kul att höra hennes recension om boken.
Jag var tydlig med att berätta för henne att hon kommer att falla pladask för mej när hon läst boken, det gör alla, hetero som homo. Jag har ju omvänt kvinnfolk förr :)


I bland behöver jag havet,,,,



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar