måndag 7 november 2016

Spel och inventering....

Convers inventering :)


En givande helg, med många nya kontakter. Det gillar jag, jag behöver fly in i social kontakt med människor jag känner men även i form av utmaning som gers av nya kontakter. Jag konstaterar snabbt att när jag är i ett förhållande är de det som gäller till alla procent i världen, det behövs inte så mycket annat i mitt liv då. Familjen prioriteras fullt ut, inga behov av kroghäng eller nya kontakter. Men utan det bubblar det i hela kroppen, jag suktar efter människors tankar, ord och hjärnor. Jag behöver ha lite att analysera helt enkelt.

Jag har under helgen träffat på en ny bekantskap som har ett barn i samma ålder som Mollie. En person som är villig att umgås med barnen och hitta på bus. Det är viktigt att inte klänga sej fast i det gamla, nej nya människor, nya erfarenheter och nya kärlekar.

Vi har möblerat om i palatset vilket vi tyckte var på tiden, med mer plats, yta och luft känns det nästan som förr. Jag gillar förr. Precis lagom med grejer, jag tror aldrig att jag ska bli sambo igen :) Eller ja, vi får se..
Vi passade på att dammsuga och torka golven och lagra mysets alla alster i en stor låda.
Vi satte upp en lampa i vardagsrummet, gick en tipsrunda som myset gjort. Vi inventerade skorna och vi har lekt gömme och spelat spel.

Och rätt svar är x


En god vän spenderade nästan hela söndagen i palatset. Hon kom med ljumma färska frallor och en dundergod kaka.
Mollie fick en present i form av armbandspyssel. Självklart startade hon upp omgående med att pyssla.
Vi samtalade om livet i största allmänhet om att vara eller icke vara :) Jobb och gemensamma bekanta, vi diskade av en hel del.

Jag har levererat lite löpning. När Mollie var på kalas i gympasalen på hennes skola drog jag iväg på rundan runt bron. Jag var pigg i benen. Även en tur under söndagsmorgonen hann jag få till. Viktigt.
Jag hade medvind hem så sista km gick rysligt fort.

Givetvis har vi lagat utomordentligt god mat. Mollie tjatar om trerätters men just gällande det har jag satt stopp. Jag känner mej inte riktigt i fas för det. Men snart så.
Vi har badat badkar och självklart har vi kramats mycket.

Efter nattningen av myset läste jag lite gamla blogginlägg, jag valde ut dom populäraste och det som var bland det sjukaste var det inlägget när vi blev anmälda till socialen. De slog mej att det är minsann inte lite vi har fått utstå Mollie och jag på grund av mitt val av tjej. Jag hoppas att hon kan förlåta mej. Myset alltså.

Nu börjar en tuff vecka, med start idag med samtal på mysets skola, jag hoppas att jag kan hålla tårarna borta. Men jag är inte säker på det. Det är känsligt, väldigt känsligt.

Redo för spel....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar