lördag 3 december 2016

Bild Google - mina jag...

Clownen ;)
Löparen :)


Vi var sega både myset och jag, men det var morgonfritidsdags. Bara att bita ihop och ta sej upp. Det här med att packa frukt och grönsaker till fruktstunden är en sak jag helst inte vill missa. Fredagens fika bestod av gul och röd paprika. Ja mallig för att jag kom ihåg de så blev det fadäs på gympakläderna i stället. Ja är det inte det ena så är det tusan ta mej det andra. Gaaaa. Jag fick skriva ett ursäktande mess till Mollies fröken om info att jag glömde kassen. Hon svarade att jag inte var ensam om det, vilket var skönt. Myset hade gympat i sina vanliga kläder och det hade gått lika bra det fick jag information om. Skönt.

Min dag på kneget gick super, det var en riktigt bra dag. Ett haveri och en brand gjorde att det var fullt pådrag från hela vår grupp, vi gillar när vi får något extra att bita i. Speciellt när vi löser bekymmerna, just nu är det viktigt att vi gör det, för vi kommer inom en snar framtid köra vårt test.
Vi tog en gemensam kopp kaffe innan hemgång, mysigt att sitta ner och bara prata (jobb)

Stekaren :)

Glidaren :)


Jag lämnade bruket och eftersom att mormor hämtat myset på skolan så passade det utmärkt med en löptur. Mitt nya mellannamn får bli raketen. Sanslöst tempo på 4:15 km det är nära mina personliga rekord det. Och jag har inte en aning om hur det kunde ske. Förvisso sprang jag bara 6 km på plan mark men den tiden har minsann respekt med sej, jag kanske ska börja köra lite kortare lopp.
Jovisst eller hur, Jag hann inte mer än hem förrän jag dryftade en tanke om ett nytt marathon, i bland skakar jag på huvudet åt mej själv. Impulsiv delux ;)  men nog blir livet lite roligare när man bryter ett mönster. Hej mönsterbrytaren.

När man har för mycket fritid kan man roa sej med det jag gjorde häromdagen. Jag bildgogglade mitt eget namn. Shit vad roligt det var, jag hittade bilder jag aldrig trodde jag skulle se igen. Kul, jag pillade ut ett axplock som jag tyckte var lite extra kuliga, att det liksom är jag, sjukt.
Sjukt var det också att jag hittade bilder på mitt ex nya flickvän när hon sitter och gullar med mitt barn. Helt sinnes...dom bilderna fick mej dock spyfärdiga så dom lägger jag inte upp här, jag skickade dom i stället till mitt ex snäll som jag var. Tänkte att hon kanske skulle uppskatta dom mer än jag ;)



Arbetaren :)
Författaren och mamman :)
Äventyraren ;)



Jag hittade även en underbar bild på min dotter på sommaräng vid palatset. Jag minns bilden, jag minns hur fin dagen var, på den tiden var det bara hon och jag, precis som nu och då var det bra. Det är dit jag är på väg igen. Med alla mina jag :)

Så underbart...<3



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar