fredag 9 december 2016

Mans kramar och färgade fot.....

Kl 05:15 glad och svett...


Jag var allt annat än stursk när klockan ringde vid fyra snåret på morgonen, jag var så sjukt trött, men upp det kom jag.
Spegelbilden jag mötte var fruktansvärd och jag funderade över om jag verkligen tillbringat natten med den hemskingen uschannamej.
Jag satte fyr i pannan och lämnade mitt hem för ännu ett pass på brukets gym. En jobbarkompis var på plats, vi växlade några ord sen drog jag igång. Oförskämt pigg la jag km efter km bakom mej. Svett givetvis och det var grymt skönt.

Jag stämplade in på bruket och tog avlösningen så min kollega fick åka hem till sängen.
Testkörningen fortsatte och det var ett bra jobb. En kopp kaffe efter lite provtagning och vi pratade om dagen.
Lite möte och självklart lite felsökning och utmaningar i form av problemlösningar. Det var mycket socialt och det gillar jag. Bus och skoj tillsammans med seriösa sidor.
Grabbarna på jobbet tar verkligen min situation med att åter finna kärleken på allvar. Tydligen är det en böna som kör långtradare och lämna ved till oss som nu grabbarna fått för sej att hon är flata. Så varje gång hon kommer med ett lass ved så ropar dom i komradion på mej att jag ska komma ut och limma lite. Jag ropar tillbaka att dom ska höra med henne om hon är flata annars är de inte lönt att jag kommer ut. Vi flinar givetvis åt de. Vilket härligt ängagäng jag jobbar med. Underbart.
En bra dag på jobbet.

På vägen hem i bilen lyssnade jag på Melissa Horns låt - Jag saknar dej mindre och mindre. Texten träffade precis.

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Jag lyssnade och tittade på molnen som for förbi i raktfart på grund av den kraftiga vinden. De var en skön och fri känsla och jag tror att jag hade kunnat köra bil i dagar i den känslan. När jag kom vid Vesan såg jag en traktor som plöjde en åker, är inte det fantastiskt att den åttonde December höstplöjs åkrarna. Jorden var mörk och den såg kall ut, men jag vet så väl vad den ge oss. Tacksamt log jag och sjöng högt raden - Jag saknar dej mindre och mindre, jag har glömt dej en vacker dag.

När jag kom hem kände jag ett enormt sug till min dotter, det har varit väldigt snålt med tid för henne denna veckan och det måste vi ta igen.
Vi lagade middag ihop och hon dukade och plockade fram allt vi behövde.
Efter middagen dansade vi lite och vi kramades massor. Så underbart att känna hennes lena kind mot min.
Eftersom jag är väldigt fysisk av mej så har jag kramats när jag fått möjlighet till det. Men nu erbjuds det mest skäggiga män på jobbet. Men i brist på annat så får jag vackert hålla till godo tills det dyker upp något bättre alternativ och jag är glad över att dom är så frikostiga med kramar till mej. Men mysets lena kind var av förståliga skäl underljuvligt att få känna :)

Eftersom myset och jag inte umgåtts med någon ordning på ett par dag tyckte vi att vi skulle ha lite fest, så ja, fest det blev det. Mormor och kamphundarna bjöds ner och kaffe och glass dukades fram.
Vi chillade sen en liten stund i soffans hörn, jag fick ha foten i högläge efter en trolig inflammation. Jag har haft lite problem sen innan mitt sista lopp och under gårdagen svullnade hela överdelen på foten upp. Mollie som hitta bra saker i allt sa, vad bra mamma att din fot har så många olika fina färger. Humf så kan man ju klart se på det hela, dock lite annorlunda än hur jag ser på det.


Träningsläger....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar