söndag 4 december 2016

NEJ! Slut på FB, Buu.

Hehe, snorlök....


Ännu en bra dag, tack för det. Jag vaknade förvisso väldigt tidigt men jag släpper det. Inte lönt att lägga krut på det.

Mollie hängde med morfar en stund på förmiddagen och det gav mej tillfälle för att angripa min älskade backe, det är kul att springa fort på plan mark men backe är nog ändå min grej. För dagen öste jag på i ett vidrigt tempo, upp kom jag med en svag smak av järn i min mun, jag vet vad det betyder, att jag gjorde vad jag skulle i backen. När jag kom upp flåsande och låren som hela tiden bett om motstånd lugnat ner sej så stannade jag på toppen och tog en bild. Jag ser förfärlig ute med snoret rinnandes och ögonen blanka av vätska, men det är ännu ett av min jag. Ett jag som jag älskar.



Mollie special :)



Vi fixade och donade med granen och vi plockade in lite järnek och pimpade i ett krus. Mollie älskar det och jag låter hennes tygla vara fria, vi behöver bara ta hänsyn till varandra och det är skönt.
Fint blev det.
Fint blev det även när vi hämta hem mossa till vår adventsljusstake, vi är en vecka försenade men vem bryr sej?
Att min dotter är speciell råder det inget tvivel om och jag är lyckliga mamman för det.
Fyra ljus och mossa så långt passar vi in i den svenska modellen, men där upphör alla inpassningar. Ljusen hade olika färger och ett horn som hittades i skogen skulle också pryda staken. Jag flinade och tände ljuset. Hon läste dikten om det första ljuset, det brukar alltid vara jag som gör det men förändringens vindar blåser i palatset. Hon kunde hela versen, bra där!

En killkompis till myset hörde av sej och var leksugen, jag körde min dotter till leken och hon var där stora delar av eftermiddagen, mormor tog med henne hem när hon körde förbi efter avslutat jobb. Logistik by Vilhelmsson.

Vad gjorde jag då när jag var ensam hemma, jo jag hade minsann dambesök i borgen, Jag inledde vår träff med orden:
- Jag älskar dej.
Samma mening fick jag tillbaka.
Varpå jag sa. Ska vi bli ihop?
Tror inte att det hade funkat tyvärr :) Nä det är nog rätt analyserat.
Kaffe och mycket goda samtal ledde till att tiden gick rysligt fort. Mitt kära besök lämnade mej och jag drog igång med min älskade kärra. Vedlass på vedlass kördes in. Dusch nummer två för dagen var ett faktum.

Och så har det nu hänt. Mitt ex har gjort slut med mej på facebook. Tänk er, då är det ju slut på riktigt, Buuu (Ironi på hög nivå)
Jag funderade över vad som kan ha gjort henne så arg så hon gjorde slut med mej där?  Mej veterligen var det hon som hade tungan i fel mun och inte jag.
(En gris med rödmålade naglar och klänning är en gris det med.) Men varför är hon arg på mej?
Det skulle ju också kunna vara så att den ny flickvännen redan börjat visa sina rätta färger, tja enklare blir det nog inte framledes.
Hmm jag får väl fnula lite på vilken av anledningarna det kan tänkas vara. Eller så gör jag det inte, fnular alltså ;)

När Mollie somnat för natten tog jag mej ut ännu en sväng till vedhögen, men denna gången höll jag mej under svettgränsen, dusch tre för dagen såg jag inte som ett alternativ, nä så kul är det inte.
När blodet började forsade ur min näsa så fick jag avsluta arbetet för kvällen och försöka få stopp på Stockholm blodbad light.
Jag satte mej ner i soffan och började samtala med en dam. Komplimanger gällande min ålder sög jag till mej bums. Du är 40 men ser ut som 32. Man tackar ;) Det blev många skratt innan jag själv stupade i säng. Tack för det.


Tog en cool bild på mej själv. Tror jag ska bli fotograf.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar