onsdag 18 januari 2017

Golfaren....

Redo för krig ;)


Min vana trogen, en tur på löpbandet och jag tror nog aldrig att det gått så enkelt att springa, hela passet funderade jag på marknadsföring. Det är ju väldigt intressant. Jag ansåg mej att jag är bra på det men att jag ändå kunde bli bättre, detta handlar både om privatlivet och karriären. För ett tag sedan blev jag bortplockade från en väldigt intressant kurs jag hemskt gärna ville gå på. Jag blev lite småstött men jag tog den som en kvinna. Jag borstade av mej nederlaget och gick vidare i livet. Och just när jag sprang där på det där gummibandet slog det mej att det förmodligen fanns en mening med att jag blev nekad den där kursen. Jag såg det bara inte då.
Om mitt liv varit intressant och spännande innan så tror jag helt säkert att 2017 kommer bli extremt i båda avseendena. Gällande marknadsföringen ja. Jag kände ett enormt sug efter att utveckla en sak och det gjorde jag innan klockan slog åtta på förmiddagen. Jag skrev ett mail, som handlade om mej. Detta mail visade sej ge frukt redan till lunch. Exakt så är det jag ska agera. Ingen minns en fegis.
Mailet resulterade i att jag idag ska få ett besök i palatset och diskutera min framtid. Sånt gillar jag starkt.

Jobbet gick fint, viss justering i mina dokument, men det känns bra. Jag har rätt folk med mej på min bana.
På tal om bana, efter avslutat projektmöte drog vi till golfbanan. Så sjukt kul. det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde den 17:e januari. Det började redan på morgonen och höll i sej ända till kvällen.
Golfen gick bra för mej, lite värre gick det för mina kompisar, en snubbe fick tillbaka bollen hela tiden och jag kunde inte låta bli att informera honom att det var golf vi höll på med och inte bomerangkastning. Jag slog alltså dom flesta i gänget och det var nog den första gången jag inte blev tjurig på någon av dom 18 banorna. Minigolf är superkul när man gör det med rätt folk. Jag tänker mej att ta dit myset en dag och lira lite, hon älskar golf, problemet kan uppstå när det var noll tolerans att gå på banorna, hon har lite trubbel att ta just den instruktionen. Tja vi får se.


Delar av buffén :)

Vi åkte vidare och åt buffé, fantastiskt gott och vi hjälpte alla till i köket och med städ och disk efteråt.  Vi avtackade ett par kollegor och det kommer bli tyst och saknade kommer att bli stor efter dessa herrar, men vänskapen har vi självklart kvar.

Jag blev sen hem men myset hade inte somnat, hon ville berätta om sin dag. Hon hade varit på simskolan och det hade gått fint, vidare hade hon och mormor kört till något hak i Bromölla som serverade den mycket delikata maträtten nuggets, hon hade ätit friskt och hon berättade att flickan som jobbad där var jätte trevligt. Vad bra sa jag. Hon hade haft en bra dag men hon hade även varit lite ledsen, jag frågade om varför men hon svarade bara:
-Mormor vet.
Ok sa jag och pussade henne på kinden och sa till henne att nu var det sovdags.


Min första tallrik ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar