fredag 20 januari 2017

Intervju....

Häng han högt....


Ett pass på gymmet, och det förflöt nästan helt obemärkt. Jag mindes knappt att jag sprungit. Jag hade så mycket tankar som skulle sorteras. Det händer så sjukt mycket i mitt liv just nu.
Men jag diskade av 30 minuter i lagom tempo och det rustade mej för dagen.
En jobbdag som blandades av inre och yttre tjänstgöring. Skönt. Jag var på ett par möten och jag tog lite vattenprover och självklart var jag social. När jag har möjligheten så tar jag chansen.

Jag hämtade upp mitt lilla mys på fritids och vi gled hem pratandes om allt möjligt, men mycket handlade om ett pyjamasparty som hon tydligen bestämt att hon ska ha. Hmf vi får väl se vad det blir med det.
För dagen lagade vi ingen mat, utan vi tog resterna och värmde på lite snabbt, skönt ibland att inte behöva laga mat.

Bilen tvättades och det var minsann behövligt. Den sken som sola i Karlstad. De lär väl inte hålla i sej så länge men det blir ju ny skit i alla fall.

Vi hängde lite gubbe och jag blev fetehängd, men det är nästa omöjligt att spela spel när motståndaren ändrar orden och reglerna efter eget tycke och smak. Sur blev jag.

Jag fick ett mail från en reporter från Aftonbladet och nog är det väl märkligt att det händer just nu, och att dom lyckas med att hitta personer som dom är ute efter. Jag är grymt imponerad. Frågan gällde om jag kunde tänka mej att ställa upp på en intervju, jag varför inte? Det är väl bra både för mej och för Sverige tänker jag. Så ja, svaret på frågan blev JA.

Vi blev danssugna så det drogs av några heta moves i det Månsagårdska palatset under gårdagskvällen. Det är så sjukt kul när vi hittar feelingen båda två. Inget stoppar oss då, nja det skulle förvisso vara om det blev strömlöst då :)

Ett uppdrag fick mej till att köra till stan, jag brukar sällan eller aldrig köra in i ens ärende men det skedde alltså. Uppdraget slutfördes och en vända upp till undantaget för att hämta myset. Vi hängde lite i soffan för att sen ta oss hem och fortsätta hänga lite innan nattningen.


Danshatten på :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar