onsdag 25 januari 2017

Karriärstegen...

Hehe, helt otroligt...


Morgonfritids för myset efter gröttallriken, ingen träning för mej men kaffe med grabbarna var en självklarhet.
Jag fick ett tips om en ny kurs av en kollega via mail, kollegan sitter dörr i dörr med mej så det var med en stor nypa humor jag läste om kursen. Det var en skomakarutbildning vilket associerade att jag var skomakaren som ska vara min läst. Det känns lite så nu när jag har inre tjänstgöring och vi har skojat friskt om det ett tag nu. Vi skrattade självklart hysteriskt åt det och jag sa bara sturskt att när jag sitt högst upp på karriärsstegen så ska jag kolla ner och flina åt er, ni som sitter på den första stegpinnen på stegen;)
Det är så mycket kärlek i det här projektet så jag vet inte hur vi ska klara oss utan varandra inom en snar framtid. Separationsångest hej.

Jag hämtade upp mitt mys på undantaget efter avslutat arbete, hon var pigg och redo för simskolan. För dagen gick det super för henne, hon har knäckt koden nu vilket är skönt. Jag hade en fantastiskt skön stund vid poolen, ett par andra pratglada mammor förgyllde min tid. En del kvinnor får mej till att prata om allt, andra får mej att tiga som muren, jag undrar vad det är som gör det? Det var skönt att prata om allt som gäller barn och förhållanden, att jag även berättade om insemination och otrogna flickvänner gjorde nog samtalet extra intressant för åhörarna ;)


Smetdags....


Vi drog till Maxi efter simmet. Och ja de som inträffade där är helt sjukt. Vi plockade med oss vad vi ansåg oss behöva och jag brydde mej inte så värst mycket om prislappen. När vi kom till kassan visade de sej att alltihop kostade 75 spänn. Det är ju helt perfekt utbrister jag, jag får bara handla för 75 kronor i veckan. Kassörskan och dom andra kunderna bara glodde på mej, synen i deras ansikten var frågande och möjligen en släng av idiotförklaring. Jag brydde mej inte jag var glad som en speleman och sa till Mollie, det är ju helt otroligt :)

Vi körde hem och började bums med pannkakssmet. Högavis med pannkakor levererades. Mormor kom en runda och åter skröt jag om den fantastiska spis som står i det Månsagårdska palatsets kök. Jag blir mer och mer kär i den ju mer jag använder den. Mollie var självklart med och gräddade pannkakorna, jag visade henne några schysta moves med stekjärnet, jag vände pannkakorna i luften och ja, hon kunde inte motstå, hon frågade om hon fick testa och självklart fick hon det. Hon imponerade, jag var övertygad om att den skulle landa på golvet men nej hon fixade det galant. Vi flinade och intog maten ihop under diskussion om vem som var bäst på att vända dom i luften.


Wihoooo


En härlig kväll med min dotter.
Lättlevt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar