tisdag 31 januari 2017

Tänt var det här....

Tror det ska mycket till ;)


Sovmorgon. Precis vad jag behövde. Halv sju lallade jag upp helt utvilad. Kaffe koktes och jag förberedde skoldagen för myset. Jag gick in på hennes rum och kröp ner till henne i sängen. Underljuvligt. En perfekt måndag alltså.
Hon åt frukost och jag hoppade i löparkläderna. Jag körde henne till skolan och följde henne till dörren. Kramade henne och sa till henne att jag älskar henne. Mollie mötte upp en klasskompis och visade stolt upp sin glugg på övervåningen i munnen. Jag intervjuade klasskompis om hur många tänder hon tappat, svaret blev sju. Oj sa jag, vidare hej då tjejer sen gick jag.

Hem och upp på berget, 21 km pang. Det har levererats de senaste dagarna. Jag är stark i löpningen och med nya hörlurar tedde sej världen något bättre än vad den kanske är. Men jag befann mej i nuet, Det var jag, mina fötter, min hjärna och mitt hjärta. Det räckte just då, det var hela min värld och det var en bra värld.

Hem och lite mat i kistan, bilen tankades och tvättades. Tjusigt värre.
Jag tog en dusch och jag kände mej otroligt snygg och fräsch, skön känsla de där.
Jag lyssnade högt på musik och tog några danssteg innan mitt besök kom.

Om dom blåstes av stolarna är svårt att säga men nog fanns det kärlek där alltid. Och en enorm öppenhet vilket jag gillar starkt. En snabbanalys om vem vederbörande trodde att jag var, det är så sjukt kul att höra och ta del av hur människor uppfattar mej. Jag är glad att jag fick den möjligheten. Just nu ligger alla korten på bordet och dom är synade, mer kan jag inte göra i ärendet. Fortsättning följer, hoppas jag ;)

Min icke kaffedrickande vän kom förbi och hon fick hjälpa mej med lite sysslor. Mollie var all over the Place igen, jag vet inte vad det tar vid henne just nu när det är andra människor i palatset, tror hon att hon ska förlora mej eller varför är hon som ett plåster? Vi fick lite snurrat i alla fall men det är inte lätt att få samtalen att flyta på med en sexåring som planerar för ett pyjamas party hela tiden.

Vi drog in till stan, jag hade en försenad julklapp från bruket att hämta ut, en helt fantastisk stekjärn men en prislapp på tusen spänn, omöjligt att misslyckas känns det som.
En tur till bibblan för att hämta en bok jag beställt, myset tog några böcker hon också sen bar det hem till köket för att leverera dagens smaskiga middag. Oförskämt gott.

Kvällskaffet innehöll Nutella semiffedo. Alla som åt njöt.
En bra, intressant och givande dag.

Redo för framtiden....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar