måndag 20 februari 2017

Bellman....

Orientering....


Efter en sen afton med glitter och glamour sov unga fröken Vilhelmsson till halv nio. Mormor kom så jag drog ut på berget en morgontur. 2 mil bankade jag till med. Det var gråmulet och det kom lite regn i duggformat. Det var skönt, jag gillar alla väder när jag har löparskorna på fötterna, alla skiftningar i vädret har sin charm.

Hemkommen och en känning i de nedre regionerna, en nalkande urinvägsinfektion kanske. Jag drack upp 1,5 lite tranbärssaft i ett svep, det gjorde susen. Några toabesök senare så kändes det bättre.

Mollie gjorde en orienteringsbana inomhus till mej i form av postitlappar. Dessa sattes upp överallt och min uppgift var att så snabbt som möjligt springa banan och samtidigt plocka ner lapparna. Snabb som vinden lyckades jag med mitt uppdrag.


Mums.


Vi diskuterade middagsmaten och hon ville absolut inte ha hel kyckling vilket jag planerat för. Jag brydde mej inte utan lagade den utomordentliga goda rätten och när vi satte oss till bords och hon tog första tuggan sa hon.
- Det är ju gott mamma.
Ja de vet jag väl, kommer du ihåg det till nästa gång nu då sa jag och ruffsade till henne lite i hennes vildvuxna hår.
Vi flinade lite och sen drog hon igång och berätta Bellman historier på löpande band. Väldigt underhållande måste jag säga ;)

Hon var pigg och febran var som bortblåst.
Städning är veckans höjdpunkt så det satte hon fart med efter maten, hon drog in ytterligare 20 spänn, det damp in på hundkonton direkt. Hon kämpar på med andra ord.

En tur upp till kusinerna livade upp vår eftermiddag, myset pysslade och var nöjd med det, jag drack kaffe och samtalade, det var jag nöjd med. En bra eftermiddag alltså.

Kvällen bestod av dans, både Owe Thörnkvist, Roger Pontare och Lisa Ekdahl drog vi av. Vidare kollade myset på Just Dance och dansade till det, men då var måttet rågat för mej. Jag satte mej i soffan och njöt av min nu pigga dotter. Hon är underljuvlig när hon dansar ;)


Dans och jojo....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar