söndag 26 februari 2017

Heting....

Asså den där kocken :)


Myset kom insmygandes med sitt kramdjur till mej redan halv sex. Hon frågade om det var morgon, nepp sa jag kryp ner till mej och sov löd order.
Halv sju kröp sen jag försiktigt upp för att inte väcka mitt nu sovande mys.
Mormor kom klockan sju och jag gick ut och gav hästarna varmt vatten. Temperaturen visade på fem minus men det kändes inte så.

Springandes angrep jag backe efter backe och det var en fantastisk vinterdag. Det kändes som om jag sprang i en vacker vintertavla. Det var så otroligt vackert och solen steg och mötte mitt ansikte, den var varm. Så underbart. I två mil njöt jag sen var jag åter hemma på borggården.

En tallrik yoggi med lite frön och nötter sen väntade duschen. Vidare var det dags för simskola.
Fyra barn för dagen och Myset var bäst i klassen, hon levererade stort både på ryggsimmet och flytandet. Hon imponerade stort både på mej och på simfröken. En rolig stund alltså.

Vi drog till Maxi och handlade, vi är ute efter en blomma som fångar flugor, myset har tjatat om det ett tag men det verkar vara svårare än väntat allt lyckas köpa en. Vi fick ta ett par andra blommor medans vi letar vidare.

Kaffe i söderläge med en sol som vräkte ner på oss passade perfekt efter vår utfärd. Det är så lyxigt att bara gå ut och sätta sej med sin kaffekopp. Lantliv när de är som bäst.

En sjukt god kycklinggryta lagades, det blev en het historia, väldigt passande :)
Fyra matlådor blev över och det är bra att fylla på frysen emellanåt. Efter middag blev det en tupplur i soffan. Herregud vilket chill liv. Jag ser mej ha tid till lite vila nu för tiden jag hinner med det jag ska ändå och det är bra.

Vi kollade gemensamt på en film och ja det gick inte att hålla lipen borta. Det är inte utan att jag längtar till dessa barnfilmer är historia och triller, komedier och rysare står på min dotters film listor. För dagen var det nalle puh som fick mej att gråta en skvätt, ja pinsamt jag vet men är man en känslig tjej så är man.

Mellon ja det börja bli en vana en trevlig sådan. Vi satt tätt ihop uppkrupna i soffan och Mollie hade fixat med själv mallen för att hållas statistik på låtarna. Vi är lite oense angående hur skala ser ut. ibland har hon poäng mellan 1-100 och ibland 1-40. Inte lätta att veta.

Min absoluta favorit i årets tävling var helt klart vår käre same. Att ett par futtiga rader text kan knocka så med en gång och med sån kraft det var imponerande. Jag föll nog lite för fröken Aninia, en skön tjej :)
Vi tog en sen tandborstning och jag gick och sjöng raderna i en värld full av strider. Då säger Mollie plötsligt.
- Dom sjöng styre mamma.
Nä du det gjorde dom inte, sen flinade vi gott åt det och provsjöng styre några gånger :) Vi hade en supermysig kväll ihop. Lättlevt.


Många bra låtar enligt myset :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar