måndag 27 februari 2017

Kalasande...

Tjohooo


Söndags morgon och ingen löpning på morgonschemat. Annorlunda må jag säga. I stället gjorde sej myset kalasfin efter frukost. Det stundade kalas.
10:00 checkade vi in på Randiz lekland. Vi blev mottagna av min icke kaffedrickande vän och hennes son, det var den lille mannen som fyllt år. Det var ett glatt möte, dom har varit saknade.
Mollie såg fram emot festligheterna väldigt, vi springer inte precis ner dörrarna på dessa lekland.
Paketöppning startade och Lego blev dagens stora paketvinnare.
Leken tog fart och det var härligt att se alla glada barn och vuxna. Jag hängde med Mollie en stund bara för att kontrollera alla olika konstellationer av lekar. Jag ville ha koll på hur anläggningen var uppbyggd så att faror minimeras. Jag provåkte lite olika saker, hoppade och klättrade. Inga bekymmer där inte.
En matrast och sen fortsatte leken. Ingen ville sluta. Men allt har ett slut så vi tackade för oss och drog vidare.

In till Ekohallen, vi behövde lite flyttlådor och vi letade vidare efter den köttätande blomman, vi kammade noll även denna gång. Men nu har vi fått ett hett tips som vi hoppas ska ge utdelning.

En ny butik har öppnat ;)


När vi kom hem hängde det en blomma och en chokladask på dörren. Att bli uppskattad på de sättet gör mej glad. Blommorna sattes på bordet och chokladen tog två andra hand om :)

Soppa lagades och två tallrikar tryckte min dotter i sej, jag åt ingen, inte just då. Jag skulle nämligen ut på mitt älskade berg. Ordningen är återställd, snön är borta och tjälen släpper. Svampkänning ännu en dag under sulorna alltså, Skönt när det sviktar. Ännu en halvmara las under mina fötter och det var lite tungt på sina ställen. Mycket vatten och grymma backar, duggregnet föll på mej och tröjans dragkedja gick sönder, mycket som hände på ett par timmar på berget alltså.

Frusen, trött och hungrig kom jag hem och vad passar då bättre än att värma en slurk soppa. Det var strid om maten, Mollie ville ha mer. Jaha lika bra att dela med sej då.

Nya lakan i sängarna och jag klarade det utan att kasta upp. Det är så sjukt trist, måtte jag träffa en böna snart som kan dela den uppgiften med mej. Att byta lakan blir lite roligare då.
Nyduschad kröp jag ner i mina rena fräscha lakan och gosse vad jag njöt. Att man kan känna en sån tillfredsställelse är helt sjukt. Och än bättre blir det till sommaren när lakanen torkat i sommarvinden. Mmm jag längtar till sommaren och snart är den här ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar