torsdag 23 mars 2017

Krigaren....



Friheten är enorm, halv sex lämnade jag palatset och drog iväg. Stark som en björn dundrade urkraften från Jockarp åter upp för den fruktade Mördabacken. Jag var helt ostoppbar och den känslan av kontrollerad styrka är underbar. Jag mådde otroligt bra, jag var glad och jag bara öste på.
Det finns dagar när jag är ostoppbar men det är av andra anledningar, denna anledningen gillar jag väldigt mycket bättre. Jag kände krigaprinsessan i mej men det fanns inget slagfält jag behövde ställas längst fram i, det fanns inget krig jag behövde utkämpa.

Dagen utvecklades även den vackert. Människor tog kontakt med mej och hade en dialog med mej i stället för att tro på osanningar. Vi samtalade om mej och det är väldigt viktigt att huvudpersonen får komma till tals, jag sitter på informationen. Den informationen som var en mycket diffus icke sanning om mej stack jag hål på omgående. Vi rätade ut oklarheterna och jag har fullt förtroende för de lyhörda människor som befinner sej i mitt liv.
Detta är alltså heller inget krig jag ska utkämpa, detta får andra ta. Jag ska sitta på bänken lugnt och tryggt och självklart ge information om jag kan.
Annars njuter jag mest av att det finns människor som inte har med mitt liv att göra längre, men ändå inte kan släppa mej. Kan det vara en form av kärlek tro?
EN vacker dag ska jag berätta i klartext vad detta är för människor och vad dom pysslar med, men just nu är mina vackra läppar förseglade. Jag är helt enkel för smart för att falla för deras fulspel ;) (och smarta är även människorna i min omgivning som väl är)

Min lilla underbara dotter kom hem och berättade att en av hennes stora kärlekar på skolan hade brutit benet.
Men Va! säger jag, är det säkert. Ja svarar myset.
Jag var tvungen att höra av mej till grabbens mamma för att reda upp det hela, det lät ju inte klokt. Som väl var stämde det inte riktigt, han hade bara stukat foten. Pust.

Vi lagade middag ihop och Mollie valde pastan, för dagen blev det fjärilsmakaronerna, bra val. Det blev en enkelt men god måltid.
Vi kollad lite på Andys Dinusarieräventyr, det hade kommit nya avsnitt, superspännande.

Innan läggdags diskuterade vi dagarna. Mollie frågade mej vad dagen efter i förgår hette. Hon fortsatte sen med frågan om vad dagen som kommer före övermogonen heter. Jag log och försökte reda ut det fortast möjligt så vi kunde borsta tänderna. Ibland kommer det frågor som man inte riktigt kan förstå, att dom kommer alltså ;)

Vi avslutade kvällen med Pelle svanslös, en mysig stund innan lampan släcktes och mitt mys somnade.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar