onsdag 22 mars 2017

Let`s dance....

Vilken morgon ;)


Morgonlöpning, ja nu var jag redo, det var ljust tidigt så det var bara till att dra ut. Mössan var på men den fick jag vackert ta av mej under resans gång, det var en ljummen morgon. Underljuvligt.
Jag kunde inte på något vis låta bli mördabacken. Den stod där och väntade på min morgonpigga kropp. Jag laddade och drog på full gas uppför. Vilken morgon.
Väl hemma pussade jag på min dotter lite innan jag gick in i duschen. Hon var redo för skolan och jag var redo för mitt liv.

Min dag var blandad, jag träffade massor av människor och det blev många härliga skratt, det blev även några tårar under dagen, hemskt vad jag blivit känslig på gamledar ;)
Jag hade ett trevligt lunchsällskap och även där skrattades det hysteriskt. Jag har lätt till skratt just nu och det är jag lycklig för. Jag känner igen mej själv nu igen.

Jag träffade en helt fantastisk man, en man som har ett helt skilt liv mot mitt eget, men samtidigt är våra liv så otroligt lika. Det var skrämmande att höra honom berätta sin komma ut historia. Så mycket stämde överens med min egen.
Det var många år sedan jag hade några känslor över min egen komma ut process. Det är historia för mej, men att lyssna på någon annans historia som träffar så mitt i prick gjorde att jag åter kom i kontakt med mina komma ut känslor. Ja det var jobbigt men säkert väldigt bra. Bra att reflektera över hur bra mitt liv faktiskt blev, att inga i min närhet har några som helt problem med min sexuella läggning. Jag är väldigt tacksam över det.

Jag körde för att hämta mitt mys på fritids och jag var både fylld av energi och helt tom inombords, det var en ovanlig känsla. Jag fick analysera det lite i min ensamhet.
Myset var på toppen humör och hon visste att det var simskoledags. Det gillar vi båda två.

Simningen gick väldigt bra, jag hoppas nu bara att vi inte blir dissade från vidare kurs för att hon är för bra, vi gillar det och jag vill att hon ska vara superbra  och trygg innan vi slutar kurserna.

Vi drog hem och åt middag och för dagen tog vi det vid soffbordet, hon är stor nu fröken Vilhelmsson och det är mysigt att kunna sitta lite mysigare i bland, utan att riskera att behöva sanera soffan efteråt.


Sooo Gay :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar