tisdag 7 mars 2017

Sniksemlan....

Mums ;)


Morgonfritids och enligt schemat var inget som det skulle. Jag fattar inte varför det ska vara så förbenat svårt att få till ett program som alla lätt kan använda. Det var alltså inte en tid som stämde överens med den tänkta verkligheten denna veckan på min dotters tider. Jag fattar inte att dom orka har det på det viset. Hur som, vi styrde upp tiderna, i alla fall dom jag hade i huvudet.

Jag drog till jobbet och längtan hade varit svår efter mina kära jobbarkompisar och nej det är inte så märkligt. Morgonkaffet slank ner och en av grabbarna bjöd på sniksemlor. Ett intern skämt som åter ballade ur en aning. Gosse vad saknaden kommer bli stor när projektet är över.

Jag hoppade över dagens sista möte, jag hade annat på spisen, siktet var inställt på en löptur. Hem och ombyte skedde likt stålmannen, in och ut typ. Rundan blev liten men motståndet var enormt. Vinden som piskade mej piskade extremt hårt, jag började på landsvägen men det bytte jag fortast möjligt till skogen och något läigare vägar.

Jag hämtade myset på undantaget och vi körde omgående ut till Mjällby kött och video (Extra) Jakten fortsatte efter den köttätande blomman som Mollie blivit lovad. En kändis som jobbade där fick hjälpa oss att reda ut det hela. Inga blommor av den sorten fanns hemma men hon lovade beställa. Jag bad myset välja en blomma att ta med hem och hon är helt otrolig. Hon valde en blomma enbart för att hon sett ut ett nät som omslöt blomman, de nätet tänkte hon pyssla med. Gahh ibland är hon för mycket. Visst att blomman var helt okej, men ändå.

Helstekt kyckling ala Vilhelmsson levererades och ja, utan att skryta så folk mår illa av det så var det åter hysteriskt gott. Jag tror inte det finns en enda kock i universum som skulle lyckas bättre än jag med den maträtten :) Men så har jag tränat en livstid, en 40-årig livstid.

Efter maten dansade vi så all mat höll på att komma upp och det av två anledningar, den ena för att rörelsen triggade reflexerna i mage och strupe, men även att låtvalet föll på Owe. Den snubben alltså han har ett fan i Jockarp som inte går av för hackor, och det fanet är inte jag *Klök.

Vi satte oss ner i soffan efter dansen, Mollie kröp upp i min famn och vi pratade om lite olika saker, bland annat om vad som ska inträffa i palatset i närtid. Jag ville att vi skulle vara överens om det som sker. Vi tummade och lovade att försöka hjälpa varandra. Hon pratade om skolan om att hon berättar saker där som kanske inte jag uppskattar, vi hade ett bra samtal där hon var vidöppen i sina tankar och ord. Hon kändes trygg i att berätta för mej vilket jag självklart uppskattar. Musslor det finns ingen plats för er i vårt liv. Så hej då.


Pysselvänlig ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar