torsdag 16 mars 2017

Sportbil....


Alla dessa val...


Jag trodde att tiden för morgonlöpningen utomhus var inne, men nepp. Det var fortfarande för mörkt. Jag vågar mej inte ut på landsvägen och springa i trafiken under gryningen. Vägen är för smal och lamporna är för få. Jag börjar känna mej redo att åter börja trampa på lite i kommunhuset gällande cykelbana ut till dom norra delarna av kommunen. Jag känner mej het igen, het på att förändra. Det är ett jäkla ruter i mej just nu och ja, jag bara älskar den sidan av mej själv. Lättälskad :)

Istället för långabrallor och vind i håret blev det småbrallor på löpbandet. Det funkade det med, jag har ju faktiskt överlevt hela vinterns veckodagar med att springa på det där gummibandet. Det har fått mej att överleva kriser, så nä jag tänker inte klaga och gnälla över att jag fick vara inne ännu en dag.
Svetten öste åter av mej, om jag frågade mej här om dagen hur mycket skratt det finns så frågade jag mej nu när det bara sprutade svett om mej. Hur mycket svett finns det? Det blir säkert ungefär samma svar skulle jag tro.

På jobbet slapp jag dock för dagen att vara inne, vi fick ett generalstopp i våra vattenkanaler och där såg jag min chans att ta en yttretjänst. Det var härligt, lite fysiskt jobb och goa arbetskamrater, det är allt vad man kan önska sej.
Givetvis var det ännu en dag med massor av skratt, axelklappar och vänskap. Jag ler i skrivande stund över vilken enorm röta jag har vad det gäller arbete och arbetskamrater. Det är världsbäst.

Min bil skulle besiktigas och det styrde min käre far upp, detta resulterade i att jag fick låna hans bil. Den är tvåsitsig och nog klassas väl det som sportbil va? ;)
Sportig eller inte så körde jag för att hämta mitt mys, jag var sen så jag kom in på brekas klockan 16:00.
Vi drog hem och lagade en mycket smarrig soppa. Jag föreslog vid middagen att vi skulle ta en tur till Ekohallen för att styra upp inköpen inför den stundande festen. Gosse vad vi handlade, vi gick all in.
Min dotter fick något som heter Shopkins och det var svindyrt, ännu en gång kunde jag inte bry mej mindre, kostar det bara pengar är det billigt. Lycklig som en Lärka blev hon och bara det är ju en underbar upplevelse för en mamma. Och jag är mamma. Den bästa för myset :)

Hem och in med alla pinalerna, Mollie drog i sej en tallrik soppa till innan läggdags, hon är stor i maten vilket är bra.

Jag var småtrött så jag dök i bingen tidigt jag med och på tal om sportbil. Jag har alltid sagt att när jag blir stor ska jag köpa mej en Mustang cab, jag börja känna mej stor nu. Så jag roade mej lite med att kolla in dessa skönheter på nätet innan släckning av lampa. Men sömn är viktigt, det kallas ju inte skönhetssömn för inte, så jag fick vackert ta ögonen ifrån dom vackra muskelpaketen och det är ju ett par månader till sommaren, så jag hinner nog hitta mitt sköna muskelbygge ;)
God natt typ.

Sportbil som sportbil ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar