lördag 15 april 2017

Bonde söker fru......

26 km. Pang...


Det händer ibland och varje gång det sker så myser jag, jag mår så otroligt bra.
Jag sprang iväg klockan sex på morgonen och jag startade turen med mördabacken. Jag fortsatte och jag kom tillbaka till backen. Jag besegrade henne två gånger och rundan slutade på 26 km.
För dagen infann sej den där speciella känslan av jag skulle kunnat springa hur länge som helst.

Mollie var på bettet och hon hade gjort en jätte elefant. Hon hade tejpat ihop en massa papper och sen ritat. Grymt impad var jag.

En väninna kom på besök och dom bägge fröknarna hade en härlig stund. Tanken var att kompisen skulle åka hem vid ett men dom hade så roligt så vi förlängde den tiden med en timme.
Super mysig att ha Mollies vänner på besök.

Och så har de nu skett. Jag fick ta del av det första programmet av Bonde söker fru 2017. Programmet ska sändas på måndag. Det var fantastiskt. Jag var grymt imponerad av porträtten.
Alla är vi ju amatörer men på något märkligt sätt var det så grymt proffsigt. Visst att man såg att det var lite nerver med emellanåt men på det stora hela levererade vi allihop enastående bra.
Teamet jag jobbade med, kändes grymt proffsiga men att det skulle bli så bra det fattade jag nog inte.
Jag visade programmet för Mollie och för min mamma. Mamma jobbar nämligen den dagen det sänds på tv och det var roligt att kunna visa upp det för henne.
Mollie hon gillade mej och en annan bonde som hade en dotter bäst, hon informerade mej om att hon skulle skriva brev till både honom och mej. Hon är helt underbar.

Ingen dålig elefant den där...


Myset ville ha Tacos så tacos blev det, ja vi fick ju köra och handla först förstås, men det var bara trevligt. Massa människor som stoppade mej och frågade om jag skulle bli tv-kändis nu? nja det är kanske inte det som är den stora grejen utan tanken är ju att jag ska finna min livskamrat. Men det är lite svårt att utveckla det. Jag fick massa kramar och lyckönskningar och det är ju alltid roligt.

Mollie bjöd ner morfar på hennes tacokalas. Det blev han glad över.
Kvällen blev lugn, vi behöver det. Vi satt nära varandra och tittade på programmet bokstavslandet.
Jag drack kaffe och myset nöjde sej med en flaska vatten.

Vi fick en behaglig långfredag, betydligt trevligare än den som Jesus hade för några år sedan. Stackaren.


Mycket ljus i vårt liv...

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Lycka till med att hitta din tjej. Och tack för kampen för alla regnbågsbarn. Jag har själv några sådana.

    SvaraRadera