tisdag 18 april 2017

Direktsändning och personporträtt...

Tripp, trapp, trull ;)


Jag har skrivit det innan och gör det igen. Mitt liv är hysteriskt omväxlande, från lantliv att sitta på en stubbe och filosofera till storstadsliv och träffa människor jag aldrig trodde jag skulle få möjlighet att göra. Nog är jag glad för vart mina väga bär mej. Lite småkrokiga är dom, men det är spännande.

Vi kom sent till huvudstaden, vi checkade in på hotellet, vi hoppade sedvanligt i sängen och tänderna borstades sen var det bums i säng.

Uppstigning och hotellfrukost ihop med den andra bonden som skulle medverka i nyhetsmorgon. Mollie levererade verkligen socialt, hon drog på världens största leende när hon såg honom, hon hade sett honom på tv och kände igen honom. Hon kramade honom och det var verkligen mysigt att se hennes sociala sida.
Taxi till Tv-huset och in i sminket, inte mycket att göra på mej konstaterades det snabbt, dom funderade på mascara men eftersom jag aldrig haft det så vill dom inte riskera att jag skulle pilla mej i ögonen och kladda ner mej i direktsändning ;) Här kör vi med naturlig skönhet all in.

Vi blev bjudna på ännu en frukost men jag tackade nej. I stället passade jag på att fråga Fredrik Reinfeld om en selfi när han och hans nya vackra kvinna kom in genom dörren. Han var inte så talförd men det var jag ;)

Sändningen gick bra, det såg bättre ut i Tv än det kändes och det var ju bara att det var på det hållet.
Det var lättsamt och väldigt mycket säljning av mej själv. Mollie var grym hon med, hon parkerades på en soffa intill TV-köket så hon såg oss hela tiden, hon satt tyst och still som ett ljus. Vilken tjej säger jag bara.

Pang rakt ut i taxin mot flygplatsen. Mollie klapp en räkmacka där prislappen var på 160 spänn, helt sjukt enligt mej, knappast värt det va?

Vi flög hem och vi hann knappt landa förrän Expressen hörde av sej och vill har några rader från mina stämband, det fick dom ;)

Mollie och jag harvade ridbanan men fyrhjulingen, vi behövde få lite lantluft innan kvällens begivenheter som blev en riktigt tjejkväll. Mina närmaste tjejkompisar kom och käkade pizza med oss och självklart kollade vi på premiärprogrammet av Bonde söker fru tillsammans. Underbart att ha dom samlade i palatset.

Nu är nästa väska packad. Mot evigheternas stad <3

Mitt i ett äventyr....


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Åh vet hur det känns. Jag har ickså gjort direktsändning, visste inte om jag skulle kräkas eller skita på mig (gjorde inget av det, som tur är;-)) du gjorde dig väldigt bra på tv dock. ❤

    SvaraRadera