lördag 29 april 2017

Film och bilder....

Fördelar med att vara med i tidningen, man får fina bilder :)


En vilodag ingen löpning, i stället blev det mys med min dotter och morgonfritidsleverans.
I skolan skulle det ske ett kulmästerskap, Mollie skulle enbart medverka genom att heja. Hon var lika glad för det.
Jag körde till bruket och vi styrde minsann upp en hel del. Det var snålt med personal i projektet vilket gjorde att störmomenten uteblev. Lite socialiserande och mycket jobb. Bra där!
Vid lunch fick jag ett samtal från en mamma  som har ett barn i Mollies klass. Frågan löd.
- Får Mollie följa med oss hem?
- Självklart.

Jag lämnade bruket några timmar senare och jag kände ett jättebehov av att köpa blommor till en tjej. Inom blomsteraffären och ett fång rosor investerade. Jag älskar blommor och jag älskar att ge bort blommor, speciellet när det uppskattas.

Myset hämtades upp hos kompisen och vi körde hem för ett kort stopp i byn. Kickbiken lastades sen drog vi.
Upp till undantaget en snabbis och där låg tidningen på bordet. Vem prydde hela första sidan där om inte Leonora Vilhelmsson. Snygga bilder och okej text. Tummen upp för det.

Åhh ja, vad hon föll ;)


Vi fortsatte över berget som för dagen börjat grönska väldigt, småbokarna var utslagna och dom stora var en bra bit på väg det är så underbart och det sker varje år.
Min icke kaffedrickande vän och son var på bettet. Ut med kickbikarna bums och det var superskönt. Vi körde till en lekplats och lekte lite. Det var så enkelt, det var precis så som det ska vara ;)

Innan vi gick in för att laga mat tog vi en vända till den lokala mataffären. Tidningshyllan var fullproppad av sladder om den heta bonden. Jag köpte självklar några tidningar ;)
Det bjöds på Taco och vi åt väldigt friskt. Kaffe på maten för mej och ett väldigt behagligt häng i soffan följde.
Jag fick ta del av en modevisning med klänningar. Det är så otroligt vackert med långklänningar, speciellt när dom sitter på en vacker kvinna. Ja jag njöt i fulla drag. Det finns så mycket vackert runt mej ;)
Kvällen blev sen innan myset och jag åter åkte över berget.
Jag fick bära in min 30 kg klump till dotter, det var ingen lätt bit det. Pust.

Fyran släppte åter en filmsnutt och den var så hysteriskt rolig och samtidigt väldigt seriös. Likt Mälaren, en blandning av sött och salt.
Det var så väldigt mycket jag. Mm jag är imponerad faktiskt. Länk kommer här :)

http://www.tv4.se/bonde-s%C3%B6ker-fru/klipp/skogsbonden-leonora-vilhelmsson-s%C3%B6ker-k%C3%A4rlek-i-bonde-s%C3%B6ker-fru-3911758



Jockarp.

2 kommentarer: