måndag 17 april 2017

Konstrunda....

Konst eller nåt....


Sovmorgon, det var skönt, jag vaknade förvisso vid sex men låg kvar i sängen. Jag hade en icke trevlig känsla, det stavas ångest. Jag vet inte varför den lille otrevlige figuren gör sej påmind emellanåt när jag slår upp mina grönbruna ögon. Den är som bortblåst när jag sätter fötterna på fiskbensparketen, men lik väl retas jag av det.

Vi åt frukost i sakta mak och tog oss sen upp på undantaget för att släppa ut kamphundarna.
Solen vräkte ner på oss, lite annat än dagen innan det.

Vi tog oss hem igen och studsade lite studsmatta, jag blev trött och landade i mysets säng, hon kom efter och kröp upp till mej. Vi sov en gemensam middagslur, hur lyxigt är inte det då? Tankarna gick att vi skulle tvingas vara upp lite längre än vanligt med tanke på det sena flyget som skulle ta oss till huvudstaden, så lite vila var nog smart.


Lättillgänglig konst...


Mollie hängde med mormor och morfar till en restaurang för intag av lite näring, själv gjorde jag av med en hel del av den varan. För dagen gick min löptur till stan, asfaltlöpning, nerom golfbanan över Sölvesborgsbron och vidare hem.
Jag stannade och tog lite bilder, dom hade pimpat bron med lite människor, det stundar konstrunda och detta var tydligen någon form av konst.
Jag sprang förbi pusskylten som står vid hamnen, jag funderade på vilken jag kommer att stå där och pussas med näst ;)
Jag sprang förbi glassbåten och den var redan på plats och var öppen, det var ovanligt tidigt det noterade jag.
Jag stötte ihop med en gammal klassare, det var helt underljuvligt att se henne och hennes fina familj, vi träffas sällan men vi vet precis var vi har varandra. Hon skulle släppa allt för mej om jag behövde henne och det är en ömsesidig känsla det. Skönt att veta var man har varandra.

Myset Vilhelmsson måste fått något skumt i sej för nu ville hon bada igen, två dagar i rad det tillhör absolut inte vanligheterna. Hon tvättade till och med håret. Sanslöst.

Jag tog en snabb dusch och tryckte i mej lite mat, bilen tankades och sen bar det av. Mot flygplatsen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar