fredag 14 april 2017

Mailhögar....

Vilket ös...


En dags vila denna månaden det får räcka. I löparskorna och iväg. Det var en kall morgon, fyra små plusgrader det var inte mycket det, men det passar mej perfekt, Jag var färdigsprungen klockan sex. Skönt.
Jag jobbade lite på dagen och jag fick grymt mycket energi. Jag skrattade så det knep i magen på mej.

Mollies dag hade varit fantastisk. Hon var klädd som en liten påskhare och hon hade haft en morot med sej till skolan. All in liksom.
Dom hade haft någon form av ägglek, ett hårdkokt ägg skulle medtagas.

När jag kom hem, hämtade vi en sekatör, tog på oss mössa och varma kläder sen tog vi fyrhjulingen och drog upp på berget. Vi hade en plan.
Mollie tjöt när vi drog upp för backen, fortare fortare löd ordern och jag lydde hennes minsta vink. Jag drog på. Hon släppte händerna från mina armar och sträckte dom i luften. Frihetskänslan var vacker.
Vi stannade till och klippt lite björkris för att ta in och sätta fjädrar i.
När vi var nöjda tog vi en liten extra tur med motorcykeln, vi stötte ihop med mormor och kamphundarna. Mollie vill leka lite och ha följe så vi gick en bit i skogen. Det var skönt om än lite kallt.





Hem och in i palatset, fjädrar, ägg och virkade hattar som min farmor gjort sattes i riset. Det blev precis så fint som vi föreställt oss.

Vi kollade på Lejonkungen tillsammans, jag fick förvisso gå ut och fixa med tvätten när pappa lejon dog, jag har lite svårt för sånt. Det var en bra undanflykt också.

Myset nattades och jag tog tag i mailhögen för dagen.
Jag har en grym karaktär. Jag läser inga mail förrän Mollie lagt sej. Jag ser det som viktigt att ha kvalitetstid med henne och det är även med respekt för mailskrivarna. Jag vill läsa, tänka och ge ett genomtänkt svar. Jag ogillar att hafsa iväg ett svar, speciellt när det kan tänkas vara kvinnan i mitt liv jag svarar.
Problemet är bara just nu att kvällarna ofta blir till natt och jag är inte riktigt van vi det :) Jag är en morgonmänniska helt klart.


Mycket lila för dagen ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar