lördag 1 april 2017

Nya muggen ;)

Nya dressen på palatsets trappa :)


Min dotter började dagen med att berätta för mej om vad en bacill var, jag log åt hennes utveckling i ämnet som varade hela bilfärden in till skolan. Jag älskar att lyssna på henne när hon berättar om saker hon lär sej.

Min dag handlade om datorjobb, det var bilder och text i en stor hög som skulle synkas. Jag gillar det men nu ser jag ett slut på det, nya utmaningar på väg in. Tack för det.
Jag slutade tidigt. Mina ord lät så kloka när jag sa:
- Livet är mer än att jobba Hej då.

I stället tog jag min dotter och drog till Mjällby, hon ville ha en tunika som hon sett ut på KappAhl. Jag har aldrig varit i affären, hon hänger mest med mormor i klädbutikerna. Men jag blev glatt överaskad. Fantastik trevlig personal vilket jag berättade för dom. Fina kläder vilket resulterade i en överlycklig dotter. Hon är helt underljuvlig när hon får något. Hon tackar, ler och kramas. Jag har verkligen lyckats bra med uppfostran. Ja jag är stolt över det.

Vi spatserade vidare in i blombutiken och köpte lite blommor att plantera i palatset i helgen. Vi behöver lite mer färg.
Jag passade på att fråga hur det går med den lilla köttätande växten vi beställt. Tisdag kommer den blev svaret. Bra där!
Vidare in i mataffären och grillkorv investerades. Det har lovats kanonväder i helgen och vad passa bättre än att dra iväg och grilla lite korv?

Hem till gården och middagen lagades. Efter maten gick jag till brevlådan och hittade ett paket, jag blev lite lömsk först,  jag tänkte jag har inte beställt något.
Jag öppnade det och hittade en mugg och ett kort från min icke kaffedrickandevän. Den var ett väldigt fint skrivit kort och muggen var väldigt passande. Det var så min käre vän resonerat.
Jag älskar när människor i min närhet visar att dom känner mej, jag är lätt att känna :)

Ännu ett samtal på telefonen som var viktigt och jag älska när människor kan förklara för mej varför man förändrar saker. Det känns liksom ärligt och rätt. Jag fick en förklaring till en förändring och jag höll med, planen är bättre och vi var helt överens. Skönt.
Vi planerade lite annat och jag tror att vi kommer att ha en mycket god och bra relation. Vi är öppna båda två.

Myset och jag hade en toppenmysig kväll. Kaffe för mej, i min nya mugg och lite choklad till det. Myset nöjde sej med chokladen. Hon kollade på teve och jag hängde på nätet. En riktigt lugn fredagskväll. Och det behövde vi verkligen, i alla fall jag :)


Jag bara ler...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar