söndag 16 april 2017

Nyhetsmorgon....

Målar Dolly Style. Grymt bra...


Jag klarade mej innan regnet kom. Två mils löpning på berget, jag sprang min tänkta runda men det blev för kort. Jag hade mer att ge så jag förlängde turen med några km, det är så extremt skönt när man känner att man har spring i benen. På dagens tur stötte jag ihop med en räv, den såg pigg ut, ingen skabb där alltså.

Det var småkyligt i palatset när jag kom hem, full fart i pannan och vi tände lite ljus, det blev mysigt och det doftade underbart från doftljusen.
Temperaturen ökade snabbt till närmare 25 grader. Skönt när de var ruskväder utanför.

Min icke kaffedrickande vän med son kom och nybakade frallor dukades fram, jag var hungrig som en liten varg och gluffsade i mej därefter.
Vi gömde påskägg till barnen som dom fick gå på jakt efter. Det var inte superkul när det regnade och blåste men dom hittades i alla fall.
Vi myste lite i soffan men kidsen var på grymt retsligt humör, det gnabbades ideligen. Ibland är det som om det går troll i det.

På tal om troll så tog myset fram sin trolls bok och började pyssla när våra vänner lämnat borgen. Själv attack vilade jag lite på soffan, det var en riktig stugsittardag och jag var trött. Jag kände inte för att göra någonting. En härlig upplevelse ;)

Mindre roligt var det när jag vilat färdigt jag möttes av snöfall utanför fönstret, långt i från okej i min värld men det är ju tur att man inte kan göra något åt det, då hade väl människor krigat även om det.

Myset tog ett välbehövligt bad och kamningen var ett faktum, det gick bättre än jag trodde, hon kollade på ännu ett program av bokstadslandet medan jag redde ut hennes kalufs.

Nu ska väskan packas för i kväll flyger myset och jag till Stockholm för att medverka under måndagsmorgonen i tv4 nyhetsmorgon. Det ska bli kul att träffa Peter Jihde och Soraya Lavasani.
Jag får uppleva så väldigt mycket just nu och jag älskar att uppleva saker ;) En helt ny värld liksom.



Ägg hittats. Glädje..


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar