onsdag 26 april 2017

Sumobrottaren....

Jo jo....


Jodå mördabacken fick besök klockan sex på morgonen. De var en fin runda, solen sken och det var lite småkyligt, mössan hade jag lämnat hemma. Jag stötte ihop med lite bybor som rastade sina hundar. Vi hälsade glatt på varandra och växlade några artighetsfraser.

En dusch och sen myste jag lite med min dotter som vaknat. Jag drog i väg och mormor tog myset till skolan.
Min dag bestod av verksamhetsplanering och nog var jag verksam alltid. Vi hade en kul dag helt enkelt. Vi åt god mat och det skrattades mycket.
Jag känner mej enormt avslappnad just nu och jag tror att det beror på att jag fått så mycket god respons på min kontaktannons. Jag tror verkligen på att hon kommer att hitta mej, hon den där tjejen som är menad för mej. Kanske har hon redan gjort det, utan att vi är helt i fas ;)

Jag hämtade upp min dotter från skolan, hon var i full färd med att göra pärlplattor *klök* super glad var jag att jag slapp den övningen.
Vi drog till simskolan och för dagen gick det bättre, hennes ordinarie grupp och hon hade det superkul med sina kompisar. Skönt.

Jag frågade min dotter om vad hon ville ha till middag och det första hon säger är att hon vill ha musslor, jo tjena, jag fixar inte till musslor en tisdagskväll efter simskolan, det gör jag bara inte.
Jag fick förhandla lite med henne, jag är en god förhandlare så valet föll på körv istället ;)  Medan jag fixade med den något enklare variant av middagsmat så rotade Mollie fram två inbjudningar till ett par fester. Besvikelsen såg inga gränser på min dotter när det stod klart för henne att hon inte skulle kunna vara med på något av kalasen. Vi har flugit iväg några hundra mil då så ja, det är hel kört. Hon blev ledsen och sprang in på sitt rum.
Hur förklarar man för en sex-åring att livet består av en del besvikelser, att hela livet kommer bli så. Det är bara så att besvikelserna ändrar lite karaktär under livets gång.
Jag valde att fråga henne om hon ville vara i fred eller om hon ville prata om det. Hon valde att ligga under täcket ensam en liten stund. Ett bra val tror jag för hon piggnade på sej. Hon kom ut till mej igen och hon åt en tallrik mat som skulle få en sumobrottares mat tallrik att blekna. Helt sanslöst att hon kan välta i sej så stora mängder. Imponerad var jag.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar